Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 nike air max 90 zwart wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
zw8ctbbu
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 04 Nov 2020
Messages: 3

Message Posté le : Mer 04 Nov 2020 à 3:07 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Oorspronkelijk heette de Nike Air Max III, de Nike Air Max 90 is een populaire hardloper rennenomg.com die bekend staat om zijn bijna onvergelijkbare comfort. Hoewel je de Air Max 90 momenteel in een reeks materialen kunt vinden, is het eerste model ontworpen met Duromesh, synthetisch suède en synthetisch leer. Voor het 30-jarig jubileum van de schoen is de Air Max 90 FlyEase gemaakt met een nog nooit eerder vertoonde TPU-inklapbare hak voor een gemakkelijke aan / uit-ervaring.

Na te zijn aangekondigd in januari, is Nike 's Air Max 90 FlyEase uitgebracht in twee kleurstellingen: "Wit/ Metallic Gold" en "Wit/ Deep Royal Blauw / Hyper Roze." Nike Sportswear's allereerste gezamenlijk nike schoenen dames roze ontwerp van de beroemde Hatfield-broers - Tinker Hatfield was verantwoordelijk voor de originele Air Max 90, terwijl Tobie Hatfield de FlyEase-technologie bedacht - de AM90 FlyEase is gemaakt voor degenen die moeiteloos in en uit hun schoenen.

Dit gebruiksgemak wordt mogelijk gemaakt door Tobie's FlyEase-hielconstructie. Stevige plastic kaken die enigszins doen denken aan UNDERCOVER's populaire Daybreak uit 2019 omringen een zachte en soepele hak nike air max 90 zwart wit van synthetisch leer. Dit ingenieuze passysteem stelt dragers in staat om eenvoudig in te stappen door de hiel in te klappen, die vervolgens weer op zijn plaats klikt wanneer de voet volledig in de schoen zit. Afgezien van dit eenvoudige maar briljante stuk aanpasbare technologie, geeft elke schoen een inherent klassieke Air Max 90-look met bekende kleurblokken.

De "Wit / Metallic Gold" gebruikt een mix van luchtig wit leer en mesh als basis en voegt gouden Top kwaliteit tinten toe aan de eyestays, Swooshes, tongen, tussenzolen, buitenzolen en hiel. De "Wit / Deep Royal Blauw/ Hyper Roze" doet een beroep op een vergelijkbare witte mesh-basislaag, maar geeft een gezonde dosis blauwe accenten van teen tot hiel, met name op het synthetische FlyEase-leer en het spatbord. Felroze swooshes, bovenste oogleden en trim voegen een levendig contrast toe om de look af te maken.

https://www.rennenomg.com/
zw8ctbbu est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum