Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 nike space hippie 01 wheat Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ygq6f2ru
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 12 Nov 2020
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 12 Nov 2020 à 3:36 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Space Hippie is een verhaal over getransformeerd afval. Van justoffclub.com het bovenwerk tot de buitenzool, Space Hippie 04 is gemaakt van ten minste 25% gerecycled materiaal per gewicht. Het is niet alleen het meest lichtgewicht silhouet binnen de collectie, het heeft ook de laagste ecologische voetafdruk. Het ‘Space Waste Yarn’-bovenwerk bevat ongeveer 75% gerecycled materiaal, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, T-shirts en restjes garen. Een zachte tussenzool van Crater Foam combineert Nike grind met een mix van schuim voor stabiliteit en een unieke esthetiek.

Nike's Space Hippie-collectie, populair vanaf de sprong, heeft in zijn korte levensduur al een nike schoenen dames wit grote schare fans verzameld, zoals blijkt uit de twee releases die snel van de SNKRS-app en aangesloten retailerwebsites vlogen. Met het momentum dat vanaf hier alleen maar naar boven wil gaan, bouwt het Swoosh-team proactief aan dit nieuwe hoofdstuk van duurzaam product met meer opties, waarvan de nieuwste versie de Space Hippie 04 is.

Na het onthullen van een kleurrijke rood / volt-optie, wordt deze nu in een andere variant geproduceerd; een die afhankelijk is van bruin en blauw paren. Het nike space hippie 01 wheat gebreide bovenwerk is geverfd met een zanderige teint en verenigd met koningsblauwe swooshes en romige veters en hiel- / tonglipjes. Beneden roept het babyblauwe gerecyclede schuim herinneringen op aan een van de eerste "Volt" -paren van het model, alleen de teenpunten en hielblokken van de buitenzool zijn naar beneden gedraaid om te passen bij die van de Swooshes.

De Space Hippie 01 'This Is Trash' uitgebracht Nieuwe trending als onderdeel van een vijfdelige collectie waarin duurzaamheid centraal staat. Gemaakt met Space Waste Yarn, gemaakt van 90% gerecycled polyester, wordt het sokachtige bovenwerk van de schoen benadrukt door een uniek gestileerde Swoosh. Onder de voeten is de tussenzool van Crater Foam gebouwd met een mix van Nike Grind-rubber en schuimrubber, terwijl de inlegzool ZoomX-schuimresten bevat.

https://www.justoffclub.com/

_________________
zapatillas nike mujer outlet
nike air max 97 worldwide pack
ygq6f2ru est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum