Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 nike air tailwind 79 rood Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ihhuoa6n
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 05 Fév 2021
Messages: 3

Message Posté le : Ven 05 Fév 2021 à 4:06 Répondre en citantRevenir en haut

Image
40 jaar na zijn eerste verschijning brengt Nike de Air Tailwind 79 terug met materialen, kleuren marterclubs.com en vormen die vergelijkbaar zijn met het originele model. Het bovenwerk van stof en suède in contrasterende kleuren zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de iconische Air unit superieure demping biedt. buitenzool met een wafelpatroon voor tijdloze grip.

Nike heeft een gloednieuwe versie van de Air Tailwind 79 onthuld. Na de in denim nike schoenen heren wit geklede make-over van februari in februari heeft de Amerikaanse schoenengigant het retro-silhouet een warme 'Light Orewood Brown'-revisie gegeven. een klein tonglabel met een vintage blauw mini-swoosh-logo, geplaatst over een bed van zachte beige stoffen.

Het grootste deel van het lichaam van de schoen is gemaakt van een ingewikkeld katoenweefsel, gescheiden door een kakikleurig kleurblok op het middengedeelte en een lichter ecrukleurig palet langs de voorvoet. Verder nike air tailwind 79 rood is er bij de zijwanden een volnerflederen Swoosh geplaatst, terwijl suède langs de hiel en neus verschijnt. Al deze details rusten op een frisse witte tussenzool, vergezeld van een dun geprofileerde buitenzool om de slanke look van de sneaker te verlevendigen.

De volgende voor Online winkelen de Nike Air Tailwind 79 is deze strakke kleurstelling uitgevoerd in een Sail, White en Habanero Red kleurenschema. Ik heb een frisse en frisse look voor het lenteseizoen (zelfs als je ze gewoon in de woonkamer draagt), deze Nike Air Tailwind 79 begint met een Sail mesh-basis in contrast met de rode leren Swooshes en hakken en de bijpassende suède overlays. Andere details op de schoen zijn de gewatteerde tongen, geborduurde branding op de hielen, witte veters, witte tussenzolen bovenop een zwarte rubberen buitenzool.

https://www.marterclubs.com/
ihhuoa6n est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum