Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
uzkpi3pd
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 06 Avr 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mar 06 Avr 2021 à 3:45 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Nike Air Max 720 har set en række futuristiske farver, som UNDERCOVER-samarbejdet og den skinnende iconicmore.com. Men nu har Nike valgt en ny iteration, der ser tilbage i tiden i stedet for fremad: silhuetten har fået en "Multi-Color / Team Orange" -farve, et overdådigt mønster, der reflekterer malerier i renæssancestil.


Efter et par Nike Sko Blå udgivelser, der deltog i en større pakke, er Nike nu klar til at lancere et simpelt sort / hvidt tilbud af silhuetten. Denne udgave har en sort meshoverdel med et plastikskærmoverlay. Hvide detaljer dækker plastikoverlæg og snørebånd oven på en tonet Air Max 720-såleenhed og sort gummisål.


Dette seneste tilbud har Nike Air Max 720 Sort/Metallic Silver/University Gold æstetikken, der er blevet så populær i løbet af det sidste årti. Som du kan se, er der en marineblå overdel med stjerneklar tryk kastet i blandingen. Den nederste halvdel af skoen er rød, hvilket er en farve, der strækker sig ind i mellemsålen. Selvom det måske ikke er det "Galaxy" -tryk, vi er vant til, kan der ikke benægtes, at denne model fremkalder en følelse af plads. Hvis du har brug for en sneaker, der skiller sig ud i din samling, ville disse bestemt være en ret solid mulighed.


Online Shopping Undercover x Nike Air Max 720 blev oprindeligt afsløret langt tilbage i januar i år under Paris Fashion Week. Bestående af tre forskellige farveveje at vælge imellem, kommer skoen klædt i dit valg af Black / University Red, University Red / Blue Jay og “Amarillo / Purple”. Vuggende det samme motiv inkluderer nøgledetaljer pletter på paneler, tå, tunge og mellemsål med specielt ”vi laver støj ikke tøj” branding på airbagene.


https://www.iconicmore.com/

_________________
Skechers Schoenen Dames
Skechers Go Walk 5 Flowery Slip On Wit Multi
uzkpi3pd est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum