Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 nike sb dunk low lyserød Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
cthfz1xd
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 07 Avr 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 07 Avr 2021 à 3:37 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Selvom Nike Dunk Low's urokkelige popularitet har hjulpet med at genoprette sin thesoleist.com plads i bykulturen, er det netop den kultur, der fortsat brænder for nye, tankevækkende design til silhuetten i 1985. Eksempel: Dunk Low “City Market” - en collage af eklektiske materialer og grafik, der fejrer Swooshs innovative arv og det stadigt inspirerende bybillede - frigives.

Parets overfarver med farvestrålende blandede materialer er et nik til den industrielle ris og kaffeposer, der genbruges på bymarkederne. Nogle af grafikken nike sko dame sort på overdelene sniger sig henvisninger til Blue Ribbon Sports, der sporer tilbage til Nikes 1967-rødder. For at øge æstetikken i bymarkedet efterligner mærket på tungen en ernæringsfakta-etiket, mens selve tungen består af en struktureret, gennemsigtig lomme med lynlås, der henviser til genanvendelige dagligvaretasker. Disse tasker citeres også på en af ​​indlægssålerne via en grafik, der lyder "Thank You For Caring!"

2021 kan have været året for Nike's Dunk, men det viser heller ikke noget tegn på nike sb dunk low lyserød at stoppe i år. Og især ikke når hyldestene 'Vær tro mod din skole' fortsætter, som med dette par. Den hvide og holdgrønne palet var muligvis ikke en af ​​de originale udgivelser, men den er farveblokeret på den rene, enkle måde, der betyder, at det helt sikkert ville ikke have set ud af sted. Det fortsætter også på den tofarvede såleenhed for at fuldføre det klassiske, domstolsfokuserede look, som vi alle kender og elsker.

Nike og Jordan Brand Populær stil har hilset Bejings forbudte by med Air Jordan 7s og Air Jordan 35s i løbet af 2020, og nu er den seneste Swoosh-stil, der fejrer 600-året for slottets færdiggørelse, Dunk Low Disrupt. En kvinders sneaker, der er en hugget op, konceptuel version af Dunk Low, the Disrupt bruges her som en hyldest til alt fra paladsets stentrapper til dets jadeskulpturer.

https://www.thesoleist.com/

_________________
adidas sneakers mens black
adidas yeezy 700 v3 safflower
cthfz1xd est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum