Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas ultra boost 4.0 hvid Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
6i17a0ae
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 23 Avr 2021
Messages: 3

Message Posté le : Ven 23 Avr 2021 à 7:39 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Adidas Ultraboost-skoen nicestilly.com er designet til at være den sko, der styrker dit løbsspil for godt. Bygget af en åndbar strikoverdel med en bred vifte af farveveje og det ikoniske design med tre striber på siderne, giver disse sko et udsagn, selv når de ikke sætter nye sporetider. Disse sneakers er konstrueret til at give overlegen løbepræstation og fungerer stadig som en sko til hverdagsbrug, når du er færdig.

Denne neutrale træner omfatter styrken fra Boost og bringer energiske løb og adidas sko dame blå push-offs. Den åndbare komfort i Primeknit har en soklignende pasform, der tilpasser sig fodens bevægelse, når du går igennem gangcyklussen. Har glatte overgange og gå aldrig glip af et skridt takket være den grippy Continental ydersål. Mærk al den brummer, Ultra Boost har at byde på!

Nu ser det ud til, at de tre striber har forberedt en anden version af det vigtige sort-hvide farveskema til 4.0. Den nye Ultra Boost 4.0 “Oreo” har modsat farveblokering adidas ultra boost 4.0 hvid fra den tidligere model. Den nye farvevej kommer med en sort base til den øvre del, med bit af hvid tråd krydret ind for tekstur. De eksterne understøttelsessystemer bliver også mørkede sammen med den indvendige foring og adidas Performance-branding på tungerne. Snørebåndene har et dobbeltfarvet skema, der passer til resten af ​​skoen.

Adidas blev grundlagt i 1949 og er en tysk-baseret virksomhed, der er kendt for at skabe Top kvalitet sko af høj kvalitet til mange forskellige atletiske formål. Mærket fik berømmelse over tid og er nu kendt for at skabe løbesko og sportssko og sportsudstyr, der er innovative og i stand til at modstå tidstesten. Da adidas UltraBoost Laceless sko til mænd blev frigivet, beviste de, at de opfyldte de standarder, der blev stillet af adidas.

https://www.nicestilly.com/
6i17a0ae est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum