Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike en Converse maakte Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
Sennwattel
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 23 Avr 2021
Messages: 4

Message Posté le : Ven 23 Avr 2021 à 7:43 Répondre en citantRevenir en haut

De Americana-invloeden van Wacko Maria hebben zich door heel de sneakercultuur verspreid. Met Nike en Converse maakte het Japanse label gebruik van gedurfde dierenprints, terwijl hun daaropvolgende Vans-aanbiedingen het afgezwakt met vinylplaten. En binnenkort kunnen we, met de hulp van Pro-Keds, genieten van nog meer analoog geluid. De samenwerkende Suede Royal Plus is voorbereid in twee kleurstellingen - de ene roze en de andere zwart - en behoudt het meeste van wat het silhouet zo klassiek maakt. Suède materialen kleden het bovenwerk overal, over de bovenkant gescoord met panelen van wit leer. De neus, voering en tussenzool van de dop volgen in het neutrale voorbeeld, hoewel de laatste het merk met een contrasterende blauwe en rode kleur heeft. vans pro sale nederland Wat meer is, de hiel verfraait verder met Wacko Maria-motieven, het borduurwerk dat een griezelachtige hand afbeeldt die een glimmende plaat vasthoudt.

We leven in een soort gouden eeuw voor de nerdcultuur. Videogames, anime en het bouwen van pc's zijn geleidelijk naar de mainstream verschoven en alle kernsneakerreuzen hopen op de een of andere manier deel te nemen. Jordan Brand, bijvoorbeeld, werkte officieel samen met League of Legends en Fortnite, reebok online kopen terwijl adidas streamer-ster Ninja inschakelde. Reebok, aan de andere kant, gaat een andere route en viert de consoles die de afgelopen generaties leidden. Het pakket vertelt over de console-oorlogen via de pen van de Instapump Fury en biedt knipoogjes naar niet slechts één maar twee notensystemen.. De eerste, die kiest voor een bijna volledig zwarte basis, lijkt de PlayStation op een vrij subtiele manier te vieren.

Alleen al in de eerste vier maanden van 2021 heeft Reebok officieel (en onofficieel) een handvol meeslepende samenwerkingen met zowel nieuwe als oude mede-samenzweerders geplaagd. Voor zijn nieuwste onderneming heeft het in Massachusetts gevestigde sportkledingmerk Hasbro's Candy Land aangeboord voor een collectie met vier paren, inclusief zoete versies van de Question Mid, Kamikaze II, Classic Leather en Club C 85. Snoepenthema bordspel, elke iteratie van Reebok's basketbal-, tennis- en hardloopproposities genieten van levendige, veelkleurige paletten. De eerste kenmerkende sneaker van Allen Iverson en de reebok club c 85 outlet online Kamikaze II zijn de kop van de capsule met vier paar, beide met een roze, gele en paarse flair.

Maison Margiela en reebok classic leather kopen een heruitgave aangekondigd van hun Tabi-toed Classic Leather "Bianchetto". De 'Bianchetto' debuteerde voor het eerst in januari en werd opgevolgd door twee andere Classic Leather-samenwerkingen - eenvoudige witte en zwarte stijlen die in februari uitkwamen - de 'Bianchetto' combineert de huiscodes van Margiela en met de hand geschilderde details met een van Reebok's meest beroemde lifestyle-silhouetten. de toon is zwart, de bijnaam "Bianchetto" is te danken aan de met de hand geschilderde witte coating die bij slijtage vervaagt voor een unieke look. De toebox is direct in het midden gesplitst door een kenmerkend Tabi-teendetail en er verschijnt een groot co-branded label op de tong.

_________________
asics homme running


nike undefeated x australia
Sennwattel est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum