Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Swift Run Goedkoop Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
Craige74
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 23 Avr 2021
Messages: 16

Message Posté le : Ven 23 Avr 2021 à 9:58 Répondre en citantRevenir en haut

Adidas Swift Run Goedkoop
Image

Het Adidas Swift Run Dames maakte deze zomer zijn debuut en sindsdien heeft het niet zoveel aandacht gekregen als het merk Trefoil zijn focus heeft verlegd naar andere projecten. Nu is het hardloopmodel op een grote manier terug met vijf nieuwe kleurstellingen, allemaal met een traditionele mesh-constructie bovenop een witte middenzool van schuim. De geborduurde gestreepte details op de neus en enkel voegen een unieke flare toe aan het bovenwerk en herbergt ook het adidas-logo met drie strepen op de middenvoet.

Eerder vandaag onthulde adidas Originals officieel hun nieuwste stijlvolle lifestyle-silhouet, de Adidas Swift Run Heren. Nu leren we dat er ook een mesh-versie van de schoen komt, die we hier voor het eerst bekijken in de altijd populaire Triple Black-colorway. Adidas Swift Run Sale feite vervangt de schoen gewoon het sokachtige Primeknit-bovenwerk door een meer traditionele mesh-constructie, de schoen zit bovenop dezelfde schuimzool en voegt Three Stripe-branding toe aan elke middenvoet, samen met geborduurde streepdetails op de teen en enkel.

De Adidas Swift Run Goedkoop werd oorspronkelijk geïntroduceerd afgelopen zomer, en voor Paaszondag brengt adidas Originals twee nieuwe lente-geïnspireerde kleurstellingen uit voor mannen en vrouwen. Beide hebben een Primeknit-constructie, sokachtige kragen, subtiele Three Stripe-branding aan de zijkanten bovenop een EVA-tussenzool en zwarte rubberen buitenzolen. Het damespaar is uitgevoerd in Aqua en het herenpaar in een paarse tint.

_________________
Chuck 70 sale
Craige74 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privéVisiter le site web de l'utilisateur
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum