Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Yeezy Boost 700 Bright Blue Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
s292pai8
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 21 Juil 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 21 Juil 2021 à 7:12 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Yderligere detaljer aroundselect.com leveres af sorte øverste øjestykker og en sort tunge, hals og blonderopsætning, der minder om den førnævnte YEEZY 700 V3. Udseendet er afsluttet med en velkendt mellemsål - den samme stil, der bruges på OG YEEZY BOOST 700 - udført i sort og fyldt med hoppende BOOST-dæmpning for eksemplarisk komfort.


Adidas Sko Billig består af en af ​​de silhuetter, der tilbydes til Yeezy's Summer 2021-kollektion, da et indledende kig på modellen endelig er kommet online. Samlet set praler lavtopmodellen "Bright Cyan" -farven på tværs af sin nylonkonstruktion, der erstatter den traditionelle læder- og ruskindsmakeup. Derudover 3M reflekterende accenter på den forstørrede "700" branding på sidepanelerne, efterfulgt af sorte accenter overalt, og et tykt lukket Boost-værktøj i fuld længde i sort afrunder profilen pænt.


Adidas Yeezy Boost 700 Bright Blue har dristige, kontrasterende farver. Dette inkluderer to blå nuancer - netmaterialerne er en lysere nuance med læder og ruskind i mørkere farver. Den nederste del af den øvre har sorte og mørkegrønne farver. Mørkegrøn er et overraskende valg, men fungerer godt.


Derudover har Ny Trend sneakeren underliggende reflekterende materialer. Der er tre områder, hvor den findes. For det første er der to “øjne” på både den laterale og den mediale side. Den anden er mindre indlysende, men stadig let plettet på bagsiden. Endelig er der de tre striber i midten af ​​sneakeren. Det ligger under et maskebelægning, men er synligt, når der lyses på det.


https://www.aroundselect.com/

_________________
Asics Shoes For Men
Asics Gel Ds Trainer 26 Lilac Opal/White
s292pai8 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum