Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas SC Premiere Orchid Tint/Soft Vision Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
5qtaqfuk
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 12 Août 2021
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 12 Août 2021 à 7:56 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Pharrell og adidas tog Adidas Sko sneakers på og fortsatte den underspillede æstetik, der løber igennem så meget af foråret/sommeren 2020 -pakken. Begge sneakers er konstrueret af en overdel i premium læder i en dæmpet “Ecru Tint/Cream White/Clear Brown” farve. Subtile detaljer på hver sko inkluderer en grøn co-branded fodseng samt et tonalt "Hu" -mærke på tungen.


SC Premiere er inspireret af Top Kvalitet luksusmode og er fremstillet af italiensk førsteklasses læder og afsluttet med omhyggeligt placerede detaljer, der øjeblikkeligt hæver silhuetten til luksustatus. Denne særlige iteration har en fersken-pink logo patch til siden, en rig blå ruskind hæl patch, en lilla tunge tag med guld-tone gravering og en gul blonde anker. Mellemsålen er pænt afsluttet med et orange panel for at understrege moderniteten af ​​den kantede kant, og bølget syning tilføjes til overdelen for ekstra stilpunkter.


Samarbejdsparene anvender en minimalistisk tilgang med farver som Adidas SC Premiere Orchid Tint/Soft Vision og tredobbelt sort pryder overdelen, mens 424s signaturrøde pryder tunge- og hælflikene. SC Premiere kommer i begge farver, med "Core White" iterationen med et "Scarlet" rødt ruskindstang mærket præget med 424 mærke i sort, sort adidas Trefoil branding på bagsiden og tonalt prægede 424 branding på bagsiden af den laterale mellemsål.


Ligesom Adidas Sko Dame originalen er SC Premiere sans-Three Stripes, men går videre med det minimalistiske udseende med sletningen af ​​sit adidas-mærket midterpanelvindue. Den tredobbelte sorte iteration ser en tilsvarende ren finish, mens Pro Model har en række nye tilføjelser. 424 har tilføjet en dobbelt sål og afslutter sneakeren i førsteklasses “Core White” læder. Hælfanen tilbydes i rødt præget læder, og afrunding af skoen er dens ikoniske skal-tå-hætte, tonale snørebånd og zig-zag-cut tre striber.


https://www.aroundselect.com/

_________________
Asics Japan PF Weiß/Lichen Rock
Asics Schuhe Schwarz
5qtaqfuk est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum