Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Air VaporMax EVO Wolf Grey/Anthracite/Wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
j68ianuf
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 20 Août 2021
Messages: 3

Message Posté le : Ven 20 Août 2021 à 7:41 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Naast de indrukwekkende line-up is Nike's nieuwste VaporMax EVO-model dat het ontwerp-DNA Nike Heren van de Air Max 96 II overneemt terwijl het bovenop de populaire VaporMax-zool zit. Dit aanbod van de schoen komt in een "Triple Black" kleurblokkering. Het wordt geleverd in een mix van mesh en leer met een nieuwe neopreen tong met een rubberen branding. 3M reflecterende details met 'EVO'-badges op de hielen maken het ontwerp compleet.


Nike's nieuwste Aan Uitverkoop VaporMax EVO-model neemt ontwerpelementen van de Air Max 96 II terwijl het bovenop de populaire VaporMax-zool zit. Dit aanbod van de Nike Air VaporMax EVO is gekleed in een mix van zwart en wit gemarkeerd met contrasterende accenten in laseroranje, karmijnrood en blauwgroen. Het is gemaakt van een mix van mesh en leer met rubberen branding op de tongen, 'EVO'-badges op de hielen, aangevuld met de kenmerkende doorzichtige VaporMax-zool.


Het afwisselende ontwerp Nike Air VaporMax EVO Wolf Grey/Anthracite/Wit knipoogt naar enkele van de meest gewilde Air Max-sneakers die er zijn, bijvoorbeeld door de Air Max Lunar90 SP "Apollo 11" -print toe te voegen aan het middenpaneel, het nepponyhaar op de veter en de voorkant van de beroemde paren zoals het AM95-ponypakket of de dierenversie van atmos, de "Duck Camo" van de gelijknamige AM90 en verschillende andere details rondom.


De Nike Air VaporMax EVO is een nieuw Nike Zwart hybride model dat is geïnspireerd op het ontwerp-DNA van de Air Max 96 II, de Nike Air VaporMax EVO plaatst in wezen de Air Max 96 II en plaatst deze bovenop een VaporMax-zooleenheid. De Nike Air VaporMax EVO Wolf Grey heeft een Wolf Grey, White, Anthracite en Dark Grey kleurenschema. Het is gemaakt van mesh en leer met een nieuwe neopreen tong en rubberen branding. Afwerkingsdetails zijn onder meer de reflecterende 3M-details met "EVO" -badges op de hielen.


https://www.schoennieuwe.com/

_________________
Nike Dunk Low Pro Mahogany/Chino/Storm Pink
Nike Mujer
j68ianuf est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum