Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Puma Thunder 4 Life Blauw Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
mcfj77db
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 07 Sept 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mar 07 Sept 2021 à 6:05 Répondre en citantRevenir en haut

Image
The Thunder is een eerbetoon aan eerdere samenwerkingen en silhouetten Dames Puma Schoenen die hun tijd ver vooruit waren. Geïnspireerd door '90s Cell System-hardloopsilhouetten en de PUMA x McQueen-samenwerking, is de stijl een opnieuw ontworpen paar kicks met een omvangrijke, onbeschaamde look en feel. De overdreven tooling, de opgeblazen proporties en de luide colour blocking reserveren een plek voor de Thunder op de internationale catwalks.

Iedereen heeft dat paar sneakers nodig dat ze overal bij kunnen dragen. Puma creëert de perfecte schoen voor elke gelegenheid en de Thunder Rive Gauche sneakers zijn ontworpen om je flair en mode te geven terwijl je je Puma Thunder 4 Life Blauw casual en comfortabel voelt. Het suède bovenwerk en de rubberen zool zijn duurzaam, zodat ze niet de hele dag verslijten, terwijl de unieke stijl en kleuren je laten opvallen. Deze veelzijdige sneakers willen dat je ze draagt ​​met jeans, korte broeken of mixt met een jurk of pak. Blijf comfortabel en zie er goed uit, met Puma.

PUMA's trendklare Thunder-sneaker voegt een nieuwe editie toe aan zijn familie triplesaledeals via het nieuwe Thunder 4 Life-model. Vrij gelijkaardig aan Thunder van weleer, bevat de aanstaande drop een meerlagig bovenwerk met materialen zoals harig suède op de hiel en neopreen toegevoegd aan de middenvoet en teen. De colorway toont een luide mix van blauw, paars, oranje, zwart en wit terwijl we ons voorbereiden op het herfstseizoen met minimale branding op de tong en hiel.

Terwijl het debuut Thunder Spectra een gedurfd statement aannam met zijn retro kleurblokkering en neon-pops, pronkt de nieuwste versie met nieuwe Puma Schoenen Wit kleurstellingen met een beschermende zijwand, middenvoetstabilisator en intern geweven vetersysteem. Met een materiaalmix van mesh, suède en leren overlays, balanceren deze runway-waardige kicks het beste van gedurfd en tonaal met een drop-in - Drizzle - Steel Grey The Thunder is een eerbetoon aan eerdere samenwerkingen en silhouetten die hun tijd ver vooruit waren.

https://www.triplesaledeals.com/

_________________
Skechers Sneakers Running
Skechers Sneakers Men
mcfj77db est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum