Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Vans SK8-Hi Sale Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
Diaze163
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 14 Sept 2021
Messages: 12

Message Posté le : Mar 14 Sept 2021 à 8:17 Répondre en citantRevenir en haut

Vans SK8-Hi Sale
Image

Vans werkt samen met de in Amsterdam gevestigde retailer en kledinglabel Patta aan een nieuwe versie van de Vans SK8-Hi Dames die premium materialen en klassieke stijl combineert. De Patta x Vans Sk8-Hi wordt uitgebracht in zowel een "Hydro/Black" als een "Langoustine/Black" colorway. Beide kleurstellingen zijn voorzien van premium ripstop-materialen en suède op het bovenwerk met leren "jazz"-striping en bedrukte "Team Patta" katoenen veters.

UNDEFEATED, de baanbrekende sneakerboetiek die van sneakersamenwerkingen een industrienorm maakte, heeft zaterdag 8 juli een selectie Vans SK8-Hi Heren. Leer, canvas en suède vormen dit hoofdbestanddeel van Californische straatmode, met opvallende XXL UNDEFEATED-logo's die het canvas bovenwerk omhullen. Vier kleurstellingen van Safety Orange, Desert Khaki, Dodger Blue en Jet Black worden gecombineerd met aangepaste Vans x UNDEFEATED tonglabels, oranje buitenzolen en aangepaste dozen in olijfgroen.

In navolging van hun collectie tonale klassiekers in december, brengt Opening Ceremony nog een exclusieve sneakerset met Vans uit om ervoor te zorgen dat je voeten deze winter warm en gezellig kunnen blijven in stijl, met de presentatie van een met bont gevoerde editie van de Vans SK8-Hi Goedkoop. De iconische Vans SK8-Hi Sale die is omgebouwd tot een formidabele winterlaarsoptie wordt gemaakt door het bekende modehuis met zachte shearling-tongen en binnenvoeringen, te zien in twee tonale kleurstellingen (niet anders dan het Mono Pack van vorige maand) in bruin en zwart suède opties.

_________________
Chuck 70 sale
Diaze163 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privéVisiter le site web de l'utilisateur
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum