Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Asics Gel-Excite 8 Navy Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ozsvhmfx
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 17 Sept 2021
Messages: 3

Message Posté le : Ven 17 Sept 2021 à 3:30 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Met een frisse kijk op het GEL-EXCITE-verhaal, biedt de ASICS Gel Excite 8 een Asics Schoenen veelzijdige stijl, met eersteklas comfort en duurzaamheid die je de hele dag bijblijft, ongeacht de activiteiten die je onderneemt. Met een bovenwerk van mesh voor maximaal ademend vermogen en een flexibele voorvoet om irritatie te voorkomen. De EVA-demping levert direct comfort, gecombineerd met GEL-technologie om harde impact of schokken op de voet te dempen en gelijkmatig te verspreiden.

De rubberen buitenzool zorgt voor natuurlijke beweging en stiksels bij de neus om de duurzaamheid te verbeteren en een eersteklas ademend Asics Gel-Excite 8 Navy gevoel te geven. De GEL-EXCITE 8-hardloopschoen is ontworpen om uitstekend comfort te bieden, of je nu vijf mijl rent of boodschappen doet in de stad. Een nieuw bijgewerkt silhouet en een bovenwerk van mesh geven deze schoen een jongere en snellere look.

De GEL-EXCITE™ 7 (Extra Wide) hardloopschoen is een lichtgewicht product dat een verbeterde pasvorm in de voorvoet introduceert voor langdurig comfort.exclusiverunning De GEL-EXCITE™ 7 hardloopschoen is ontworpen met een bovenwerk van technisch mesh en levert een uitstekende luchtstroom door het hele interieur om de voeten koel te houden tijdens het hardlopen. Deze stijl heeft een extra brede pasvorm die ook een ORTHOLITE™-inlegzool in het voetbed implementeert om een ​​lichtgewicht gevoel te behouden dat ook helpt om de voeten droog en comfortabel te houden.

Veelzijdig voor hardlopers die op zoek zijn naar een schoen die comfort en reactievermogen biedt, het GEL-EXCITEâ„¢ 7 (Extra Wide) model is een aanbevolen keuze voor diegenen die het simpel willen houden. Pronatie Zwarte Asics Schoenen maakt deel uit van de natuurlijke beweging van het menselijk lichaam en verwijst naar de manier waarop uw voet naar binnen rolt voor de verdeling van de impact bij de landing. Als u uw pronatietype begrijpt, kunt u een comfortabele hardloopschoen vinden. De GEL-Excite 7 (4E) is gemaakt voor Neutral.

https://www.exclusiverunning.com/

_________________
adidas schuhe damen
adidas schuhe schwarz
ozsvhmfx est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
lessardadrien9
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 11 Mai 2022
Messages: 1

Message Posté le : Mer 11 Mai 2022 à 18:53 Répondre en citantRevenir en haut

My office fellow have this shoe.

élagueur
lessardadrien9 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum