Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas NMD R1 V2 Core Black/Rose Tone Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
f7nvzhge
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 30 Sept 2021
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 30 Sept 2021 à 4:55 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Deze adidas NMD R1 V2 is over het hele bovenwerk bedekt met kartonbruin en heeft een Adidas Schoenen constructie van gebreide textielgaas met tonale synthetische overlays op de zijpanelen en teen. Voor contrast zien we de toevoeging van zwart op de hielkap, hiel, de EVA-inzetstukken op de Boost-middenzool en de eigenlijke Boost-middenzool. Reflecterende details op de tongen, bruine adidas-branding op de EVA-inzetstukken en touwveters maken de look van deze adidas NMD R1 V2 af.


Bovenwerk van textiel is Adidas Heren bekleed met een engelachtig patroon. Bijbehorend profiel 3-Stripes en hielclips en treklipjes hebben verder de ongerepte opstelling, maar tekst over de middenvoet en achterkant onderbreken in "Core Black". adidas-branding op de tong introduceert neongroen in de mix. Beneden genieten EVA-tussenzoolpluggen ook van "Solar Yellow" flair, die de zijwanden en het loopzoolprofiel volledig overneemt.


Een flitsende look voor het warme weer, deze iteratie van de adidas NMD R1 V2 begint met een nominationsetic bovenwerk van neongroen textiel in combinatie met bijpassende tape-overlays. Nog meer kleur aan de schoen toevoegen is de Pink Boost-middenzool die hieronder is geparkeerd. Andere details op de schoen zijn de zwarte hits aan de achterkant, EVA-inzetstukken en zwarte rubberen buitenzool. Ten slotte maken neongroene veters en roze accenten op de branding de belangrijkste kenmerken van de schoen compleet.


Naast de nieuwste Ultra Boost, brengt adidas Originals ook "Dazzle Camo"-versies van de Adidas NMD R1 V2 Core Black/Rose Tone uit. Het ene paar is gekleed in wit/zwart en het andere paar heeft een zwart/rode make-up. Beide zijn gemaakt met een bovenwerk van gebreid textiel, Japanse tekst op een verblindende gecamoufleerde Boost-middenzool.


https://www.nominationsetic.com/

_________________
Scarpe Adidas Ultra Boost
Parley x Adidas Ultra Boost 6.0 DNA Non Dyed
f7nvzhge est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum