Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas NMD R1 V2 Core Black/Pulse Yellow Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
f7nvzhge
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 30 Sept 2021
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 30 Sept 2021 à 4:59 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Ez az adidas NMD R1 V2 felsőrésze kartonbarna színű, kötött textil hálószerkezettel, tónusos Adidas Női szintetikus átfedéssel az oldallapokon és a lábujjon. Ezzel szemben a sarkú számlálón, a sarkon, az EVA betéteken és a Boost középtalpon, valamint a tényleges Boost középtalpon feketét adunk. Fényvisszaverő részletek a nyelveken, barna adidas márka az EVA betéteken és kötélfűzők teszik teljessé az adidas NMD R1 V2 megjelenését.


A textil felsőrész angyali rendszerben van Adidas Fekete burkolva. A kísérő 3-csíkos profil, a sarokcsipeszek és a húzófülek tovább büszkélkedhetnek az érintetlen elrendezéssel, de a szöveg a lábközépen és a hátsó részen „Core Black” megszakítással rendelkezik. Az adidas márka a nyelven bevezeti a neonzöldet a keverékbe. Lent az EVA középtalp dugók is a „Solar Yellow” hangulatban gyönyörködnek, amely teljesen átveszi az oldalfalakat és a külső talp futófelületét.


A mutatós megjelenés a meleg időjáráshoz, az adidas NMD R1 V2 iterációja egy performanplay neonzöld textil felsőrésszel kezdődik, amelyhez párosulnak a megfelelő ragasztóborítások. Még több színt ad a cipőnek az alatta parkoló Pink Boost középtalp. A cipő további részletei közé tartozik a hátsó fekete ütés, az EVA betétek és a fekete gumi külső talp. Végül, a neonzöld fűzők és a rózsaszín slágerek a márkán kiegészítik a cipő fő jellemzőit.


A legújabb Ultra Boost mellett az Adidas NMD R1 V2 Core Black/Pulse Yellow verzióját is kiadja. Az egyik pár fehér/fekete, a másik fekete/piros sminket visel. Mindkettő kötött textil felsőrésszel, japán szöveges márkával a káprázatos álcázott Boost középtalp tetején.



https://www.performanplay.com/

_________________
Scarpe Adidas Ultra Boost
Parley x Adidas Ultra Boost 6.0 DNA Non Dyed
f7nvzhge est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum