Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Star Wars x Adidas Nizza Cloud White Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
g00pd5oz
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 03 Nov 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 03 Nov 2021 à 2:59 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Naast het "Core Black"-paar, zal adidas Originals in de maand december ook een "Cloud White"-iteratie van het Nizza-silhouet uitbrengen. Met een Adidas Schoenen gestroomlijnde en moderne look, restylet deze versie het origineel door de gebruikelijke Three te vervangen. Strepen voor een simpele Trefoil bij de enkel. Gekleed in een Cloud White en Off White kleurenschema. De schoen heeft een natuurlijk ademend bovenwerk van canvas en een klassieke buitenzool van gevulkaniseerd rubber.


Adidas Originals heeft een geheel nieuw "Sharpie Pack" uitgebracht dat bestaat uit vier Adidas Heren klassieke silhouetten, waaronder de Nizza RF.Dressed in zijn originele witte en groene kleurenschema. Deze adidas Nizza RF heeft gedurfde graffiti-achtige illustraties op een schoon, ademend bovenwerk van wit canvas. Tonglabels met zwarte merknaam bovenop een witte tussenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Voor deze capsule - die zijn debuut maakte in de lente/zomer 2021-presentatie van de nominationsetic ontwerper - heeft Wales Bonner zowel schoenen als kleding ontworpen, trainingspakken, voetbalshirts en shorts herwerkt naast klassieke adidas-silhouetten. Dit seizoen introduceert de Nizza, in zwart, paars of wit, en keert hij terug naar het Samba-silhouet voor twee ontwerpen van zwart leer, elk met contrasterende veters en Three Stripe-branding.


Volgens de productbeschrijvingen van de Star Wars x Adidas Nizza Cloud White kanaliseert deze "Love Unites"-capsule de kracht van liefde, waarheid en verbinding met berichten van liefde die dragers met zich mee kunnen dragen. Naast de symbolische teksten en afbeeldingen heeft elk paar regenboogaccenten geïnspireerd op de traditionele kleuren van de Pride-vlag.



https://www.nominationsetic.com/

_________________
UGG Schuhe
UGG Classic Short Logo Zip Schwarz
g00pd5oz est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum