Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Air Vapormax 360 Stone Mauve Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
n9pk4w4w
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 23 Déc 2021
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 23 Déc 2021 à 7:29 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Voor 2020 blijft de Swoosh zijn assortiment uitbreiden met een gloednieuwe White/Royal colorway. Dit Nike Schoenen Heren aanbod van de schoen heeft donkere en lichtblauwe tinten op het bovenwerk en mesh-tongen met witte en lichtblauwe veters en 2020 gedrukt op de oogjes. Witte voeringen, leren spatborden, metallic groene swooshes aan de zijkanten bovenop een heldere VaporMax-zool maken het ontwerp compleet.


De Nike Air VaporMax 360 wordt opnieuw uitgebracht in een andere blauwe colorway voor de Nike Wit warmere maanden. Dit aanbod is gekleed in een laserblauw, zwart, wit en licht rookgrijs kleurenschema. Het heeft een blauw bovenwerk met zwarte spatborden en mesh-tongen gemarkeerd met een iriserende Swoosh aan de zijkanten. Een witte tussenzool bovenop een schone VaporMax-zool maakt het ontwerp compleet.


Dit komt in plaats van het echte blazersnieuw Air-dempingssysteem van de 360, een technologische innovatie die letterlijk en figuurlijk als basis diende voor alle Max-opstellingen van hak tot teen die volgden. Hoewel de stijl onmiskenbaar geavanceerder is, geeft de "History of Air" ook lichte tinten van Tinker Hatfield's Air Max 1 "University Red" uit 1987 voor een brutale knipoog naar het allereerste silhouet met zichtbare luchtdemping.


Het gehybridiseerde silhouet trekt nu de invloed van de originele Nike Air Vapormax 360 Stone Mauve en draait het op een manier die aansluit bij de hedendaagse Sportswear-persona. Verhoogde laterale / mediale ontwerplijnen zijn voornamelijk getint in "koninklijke" tinten, maar worden nog meer geëlektrificeerd als je overgaat naar de spatborden terwijl de tonen naar een helderder groenblauw gaan. Elementen zoals de strakke witte spatborden en doorschijnende tussenzolen worden ook naar binnen gegooid in een poging om de outfit van zijn muze zo goed mogelijk te vertalen.


https://www.blazersnieuw.com/

_________________
Adidas 2021
Adidas Ultra Boost 3.0 Easy Mint
n9pk4w4w est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum