Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas gazelle x noah Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
pn3xvkec
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 19 Avr 2022
Messages: 3

Message Posté le : Mar 19 Avr 2022 à 4:38 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Ta ett ljust, adidas skor dam vackert steg tillbaka till 90-talet. Dessa Gazelle-skor tar ledningar från 1991 års version. Den supermjuka mockaöverdelen med livfulla färger och kontrasterande vita 3-Stripes. "Gazelle" i guldbokstäver ger en autentisk pricken över i:et.

Den legendariska gasellen från adidas Originals har varit en del av populärkulturen adidas gazelle x noah och herrmodet sedan den släpptes 1968. Att hitta ett hem på fotbollsterrasser över hela Europa på 1980-talet och bäras på fötterna av Liam Gallagher wannabes under 90-talets Britpop-era, som samt moderna fritidsskor.

Adidas Gazelle ger en sportig kant och gjordes ursprungligen för att spela fotboll Leta efter och nu ger siluetten en känsla av nostalgi. Dessa retro sneakers är en bastränare som ger en vintagestil och atletisk känsla. Ett verkligt ikoniskt par adidas-sneonskor, vi har ett stort urval av färger av den klassiska adidas Originals Gazelle här.

Efter deras femdelade kapsel med Vans, tar Noah både camo- och djurtryck till adidas Gazelle. "Jag tror att siluetten tilltalar så många grupper på adidas skor vita grund av sin enkelhet. Gasellerna tillåter människor att bära dem på hur många olika sätt som helst och de tar på sig bärarens personlighet”, förklarar Noahs medgrundare Brendon Babenzien. "De är gränslösa. Vi tänkte att det skulle vara en rolig utmaning att försöka fånga gasellernas anda i tryck. Tanken var att välja utskrifter som, precis som gasellerna själva, kunde trotsa någon form av specifik definition.

https://www.authestop.com/
pn3xvkec est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum