Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas stan smith wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
y7ybpwie
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 18 Mai 2022
Messages: 3

Message Posté le : Mer 18 Mai 2022 à 4:06 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Sinds 1973 zijn ze min adidas schoenen zwart of meer hetzelfde gebleven. Maar nu moeten de schoenen van Stan Smith veranderen. Niet in hoe ze eruitzien of hoe ze zich voelen, maar in hoe ze gemaakt zijn. Het wordt tijd dat de klassieke schoen duurzamer wordt. Echt tijdloos geworden.

De iconische Stan Smith-trainersneaker, genoemd naar een van de grootste tennissers aller tijden, stapte voor het eerst het veld op. Deze versie combineert adidas stan smith wit een leren bovenwerk met een gladde leren voering voor een zacht instapgevoel. De sneakers hebben hetzelfde lage profiel, geperforeerde 3-strepen en eenvoudige rubberen cupzool die van het origineel een favoriet maakten voor een ontspannen stijl.

Zonder in te boeten aan checkschoen het beruchte ontwerp, hebben we de Stan Smith-sneaker opnieuw uitgevonden met een gerecycled PRIMEGREEN-bovenwerk om het goed te doen. Een nieuwe standaard in duurzaamheid, vervaardigd in een klassiek silhouet. Want stijl en duurzaamheid moeten niet alleen hand in hand gaan, ze horen ook aan je voeten.

Hun basiskleurenschema, met een strak bovenwerk, past bij vrijwel elke outfit en blijft stijlvol te voet. Het bovenwerk wordt afgebroken door perforaties adidas schoenen heren in dezelfde stijl als het legendarische adidas-logo met drie strepen. Met hun eenvoudige, doe-het-allemaal-styling zijn deze kicks een geweldige aanvulling op de collectie van elke schoenenliefhebber.

https://www.checkschoen.com/
y7ybpwie est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum