Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas ultra boost 3.0 khaki Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
uh7negd7
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 30 Mai 2022
Messages: 3

Message Posté le : Lun 30 Mai 2022 à 3:38 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Adidas fortsätter att förlänga arvet från Ultra Boost-löparen och utvecklar adidas skor svarta dess design med de senaste innovationerna och teknikerna för att verkligen skapa en av de mest bekväma siluetterna som finns. En Primeknit-överdel omsluter foten och stödjer den vid varje steg medan en TPU-bur låser ner den och förankrar den snyggt ovanpå den revolutionerande Boost-sulenheten.

Adidas Ultra Boost-passformen är perfekt om du har höga fotvalv och letar efter en adidas ultra boost 3.0 khaki lång sko som får dig att känna att du springer på en studsmatta. Du tränar förmodligen för ditt nästa halvmaraton, helmaraton eller så behöver du helt enkelt världens mest dämpade sko för alla dina träningspass.

Den senaste versionen, Ultra Boost 3.0, ser att prestandalivssneakern får en rea-skor Primeknit-överdel som omsluter foten och stödjer den med varje steg medan en TPU-bur låser den och förankrar den snyggt ovanpå den revolutionerande Boost-sulenheten.

Det är den eleganta och diskreta looken hos "Triple svarta" Ultra Boost som gör denna adidas skor dam rosa sneaker så eftertraktad. Den mörklagda mellansulan är också väldigt unik, den finns bara på en handfull utgåvor. Svartfärgad Primeknit fortsätter temat på ovandelen komplett med en tonal spetsbur, branding och innerfoder. Hälöverlägget förblir dock helt unikt och skiljer detta åt i en egen liga. Tillverkad i en syntet med matt effekt, lyckas detta göra skon ännu mer åtråvärd.

https://www.rea-skor.com/
uh7negd7 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum