Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Free Schoenen Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
bushione
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 13 Juin 2022
Messages: 6

Message Posté le : Lun 13 Juin 2022 à 8:35 Répondre en citantRevenir en haut

We hebben een punt in de sneakergeschiedenis bereikt waarop de kleurstellingen die elke week worden uitgebracht zo waanzinnig zijn, dat zoiets als de hierboven afgebeelde stijl bijna ingetogen lijkt. Nike Free Heren/Dames Begrijp ons niet verkeerd, de Volt Swooshes, veters en gegroefde zool zullen zeker de aandacht trekken van deze nieuwe Wolf Grey Nike Free Trainer 5.0. Maar het feit is dat wanneer je naar de sportschool gaat, je ongetwijfeld meer en meer mensen zult zien die geëlektrificeerde stijlen zoals deze dragen die iets van een nieuwe (recreatieve) atletische standaard zijn geworden.

Image

Gestroomlijnd en buitensporig laag profiel, verfijnen de twee toekomstige kleurstellingen de sokachtige varianten van de line-up met een futuristische esthetiek. Nike Free Schoenen Tongen, die leiden tot een eenvoudig merkembleem, drukken door hun verborgen elastische bevestigingen en hun aangepaste weefsel; aangrenzende, agressievere patronenoutfit met witte draden en een van de twee accenttonen: een levendige fuchsia en een lichtere Volt. De laatste - hoewel hetzelfde als zijn alternatief in lederen hielomslagpanelen, gesneden gereedschap, enz. - vertrekt met extra functies zoals Nike Free-logo's en slogans die net langs de mediale zijde staan.

De Nike Free Trainer 5.0 is een van die silhouetten die we al geruime tijd konden zien rondhangen, gezien de algehele warme respons die het heeft gekregen in de wereld van sneakerheads. Nike Free Goedkoop Die reactie is natuurlijk geholpen door tal van beperkte releases en kleurstellingen die specifieke NFL-teams en individuen hebben geïnspireerd. De nieuwste is daar niet een van, maar eerder een meer rechttoe rechtaan combinatie van levendig blauw en licht karmozijn.

Met de twee nieuwe Nike Free Kopen die vorige maand waren opgedoken, lijkt het erop dat de hardloper uit het midden van de jaren 2000 eindelijk een comeback maakt. Van ananaspatches met smileygezichten tot inlegzolen met skeletprint, de Swoosh is behoorlijk speels geweest met deze aankomende releases. Nike bereidt echter ook een traktatie voor voor het publiek dat liever kiest voor een meer veelzijdige, alledaagse optie, namelijk de "zwart/antraciet-wit" colorway.

Het paar ziet een zwarte, suède-achtige schaal die het onderliggende mesh omhult in een bijpassende tint. Koop Nike Free Terwijl de tong en enkel ook in het zwart zijn, vilten details op de materiaalmix in stukjes wit. De binnenkant en hiel zien een gerasterd nylon materiaal dat afwezig is in de onlangs onthulde Free Run Trails. Modellen zoals de Nike Zoom Type daarentegen zijn al in deze duurzame stof gepast. Het ontwerp is compleet met een comfortabele witte schuimzool met de beroemde Nike Free-technologie.

www.apparentshoe.com

_________________
Adidas Forum
Adidas
bushione est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum