Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike heeft een gloednieuwe Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
Koodmy79
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 25 Sept 2020
Messages: 4

Message Posté le : Ven 25 Sept 2020 à 10:38 Répondre en citantRevenir en haut

Als je het racen gemakkelijker wilt maken en niet veel geld wilt uitgeven aan snelle schoenen, probeer dan de Air Zoom lens Streak 7. Dit will be Nike's meest betaalbare hardloopschoen en klaart de klus als een dagelijkse hardloopschoen. De zachte, verende tussenzool en een ondersteunende rencor van schuim zorgen voor demping. En je kunt hem op allerlei terreinen aan - hij har mulighed for at alles aan, van verharde wegen tot gemakkelijke onverharde paden. Je kunt een Air Zoom Winflo voor alles gebruiken, van korte dagelijkse runs tot marathonafstanden. Nike Air Zoom Winflo 7 Deze veelzijdige schoen will be een zeer praktische optie voor een betaalbare prijs. Deze onopvallende hardloopschoen heeft twee aparte Zoom Atmosphere units onder de voeten, zodat je je bij elke stap ondersteund voelt.

Image


Iets soortgelijks gebeurt achieved de Nike Air Zoom lens Winflo 6, die gebruik maakt van de dubbele Zoom Air-technologie voor added reactiviteit en stabiliteit bij elke stap. Een silhouet dat in staat will be om een kwaliteitsvolle respons te bieden bij verschillende snelheden en afstanden hierdoor dat ook aantrekkelijk will be; gemeenschappelijk kenmerk van een Nike Revolution 5, Coleman Winflo 6 en Coleman Zoom Gravity. Drie modellen die beloven niet onopgemerkt te blijven bij onze hardlopers, dat wordt gezegd. Een andere grote dificultad Nike Air Zoom Winflo 6 waarmee de hardloper wordt geconfronteerd bij het kopen van hardloopschoenen, is het gebrek aan voorraad, kosten of kleurencombinaties. Iets wat niet gebeurt met een Revolution 5, Winflo 6th of Zoom Gravity, aangezien ze een veelvoud aan mogelijkheden bieden!

Nike heeft een gloednieuwe versie truck zijn Pegasus Trail a couple of onthuld. Na de discharge van "Volt / Black" van vorige maand, heeft het Amerikaanse schoenenlabel deze keer gekozen voor hun levendige "Bright Mango" -kleur. De schoen wordt geleverd met een eclectische combine van hi-tech materialen zoals geslagen nylon, neopreen, fine mesh en rubber. Op een bovenkant van de tong van neopreen is hun contrasterend geel motief gestempeld met een spoor, aangevuld met een set ton-sur-ton veters en een elastische hiel. https://www.nieuwesales.com/nike-running/nike-pegasus-trail-2 Een lichte roze tint bedekt de achterhand, geaccentueerd door een zilverkleurige mini-swoosh bij de rencor. De rest van het bovenwerk is voorzien truck een groot 'Bright Mango'-paneel dat de voorvoet bedekt en de taps toelopende vorm van de schoen benadrukt met een lange witte Swoosh langs een zijwanden.
Koodmy79 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum