Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Air Max 270 React Green Abyss/Laser Orange Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
uix8arx5
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 17 Nov 2020
Messages: 3

Message Posté le : Mar 17 Nov 2020 à 4:18 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Nike breidt hun brandnewmore.com line-up uit met een paar nieuwe kleuropties die gepland staan ​​voor het herfstseizoen. Een daarvan omvat dit aanbod van de Air Max 270 React met een antracietachtig bovenwerk dat is gemaakt van niet-gestikte materialen in combinatie met bijpassende tonale branding. Het hoogtepunt van de schoen is de Bright Orange React-zool met demping.


De Nike Schoenen Dames zal deze zomer in een "White / Sky Blue" colorway vallen voor een van zijn cleane iteraties. Het hybride model heeft een bovenwerk van wit synthetisch mesh dat wordt aangevuld met grijze en zwarte details over het hele spatbord en de hiel. De opvallende hemelsblauwe tint is prominent aanwezig op de swooshes, enkel / binnenvoering, oogjes en de doorschijnende Air Max-bubbel op de hiel. Ten slotte ronden een witte React-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool het profiel af.


De Nike Air Max 270 React Green Abyss/Laser Orange heeft zijn debuut gemaakt in de nieuwste kleurencombinatie, bestaande uit "Summit White / Midnight Turquoise-Pueblo Red." Het begint met een witte mesh-basis van textiel en wordt vervolgens bedekt met gedurfde tinten, waaronder Midnight Turquoise, Dusty Red en Gold. Eindelijk een witte React-tussenzool met een Dusty Red-getint Airbag-venster op de hiel en een gouden rubberen buitenzool die het ontwerp afschermt.


Hoewel een openlijke knipoog naar het thema van de aankomende collectie ontbreekt, zijn de tongen voorzien van het 'Have A Nike Day'-logo op een headset. Top Kwaliteit 'AIRMAX'-tekst op de inlegzool wisselt tussen de twee bovengenoemde tinten, waarschijnlijk als een knipoog naar een van de meest traditionele rivaliteit tussen games. Zoolunits onder de voeten hebben geen levendig kleurenschema, maar maken toch een statement met hun dikke Airbag bij de hiel.


https://www.brandnewmore.com/

_________________
Asics Chaussure Homme 2020
Asics x GMBH Gel Nandi 360 Skylight
uix8arx5 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum