Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Harden Vol. 4 "Crossing Guards" Oranje Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
dn2vd1xy
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 06 Jan 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 06 Jan 2021 à 3:08 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Deze nieuwe colorway van de checkschoen.com wordt gemarkeerd door tribale patronen die overal in het bovendeel te vinden zijn. De schoen begint met een zwarte mesh-basis die vervolgens wordt bedekt met een kleurrijke tribal-achtige print, samen met donkergrijze accenten op de eyestay, binnenvoering en tussenzool. De branding met drie strepen op de tong is uitgevoerd in paars, groenblauw en oranje met diezelfde groenblauw op de veters. Een paarse rubberen buitenzool voegt nog een vleugje kleur toe aan deze adidas Harden Vol. 4.


De Adidas Schoenen Rood is een ander opvallend paar uit de aankomende Chinese nieuwjaarscollectie van het merk en het zal de komende weken op de markt komen. Om het thema te weerspiegelen, heeft de kenmerkende sneaker van James Harden een overwegend zwart bovenwerk met contrasterende gouden en rode accenten, gevolgd door een bloemmotief geïnspireerd op de Verboden Stad van China op de voering en hiel die het thema versterken.


Met een verscheidenheid aan rode tinten in het bovenwerk, deze Adidas Harden Vol. 4 "Crossing Guards" Oranje/Silver Metallic/Zwart heeft een lichtgewicht gebreide constructie samen met een synthetisch materiaal op de teen voor versterking. Zwarte accenten zijn dan te zien op de riem die over de tong gaat, de plastic eyestay en de achterste helft van de tussenzool / buitenzool. Drie strepen op de tong en het Harden-logo op de hiel in Metallic Gold maken het af op deze adidas Harden Vol. 4.


De Nieuwe Trending adidas Harden Vol. 4 krijgt voor de herfst een luxe make-over in zwart en metallic goud. Dit aanbod van de adidas Harden 4 heeft een bovenwerk van zwart mesh en suède gecombineerd met metallic gouden accenten op de laklaag, tong, hiel en "VOL 4" label. Een zwarte tussenzool bovenop een doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.checkschoen.com/

_________________
Adidas Zapatillas Nuevos Modelos
Adidas Harden Vol. 4 Silver Metallic
dn2vd1xy est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum