Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Dbreak Hvid/Hyper Pink/Metallic Silver Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
z2iodcns
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 03 Fév 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 03 Fév 2021 à 5:40 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Tilføjelse til Nikes seneste Daybreak Type-serie er denne kommende udgivelse i en tidløs iconicmore.com farveblokering. Denne Nike Daybreak har en sort mesh base med ruskind overlays og hvide sømme på swooshes og forfoden. Polstrede tunger, mærke N.354, oven på en hvid mellemsål og sort ydersål i gummi fuldender designet.


Påklædt i et sejl-, Bright Deep Red-, Team Gold- og Hydrogen Blue-farveskema. Denne Nike Sko Dame er konstrueret i en blanding af mesh-, ruskind- og lædermaterialer fremhævet med denim-, blonder-, plaid- og prikkemønstre. To forskellige tunge mærker oven på en hvid mellemsål og en iskold gennemskinnelig vaffel ydersål fuldender designet.


Nike's Crater Foam er blevet brugt på næsten alle modeller, der er landet på Nike Dbreak Hvid/Hyper Pink/Metallic Silver som en del af brandets N.354-serie. Dette tilbud af Nike Daybreak har en jerngrå tekstiloverdel konstrueret af genbrugsmaterialer med synlige sømme, læderhæl og konfetti-lignende tunger. Crater Foam mellemsål oven på en Grind gummi ydersål fuldender designet.


Skoen leveres med en Top Kvalitet retroinspireret tunge med delvis eksponeret skum. En orange trækflig er vævet øverst på højre fod, mens venstre fod leveres med et lille plaster, der lyder "Hvis fundet, bedes du vende tilbage til", efterfulgt af en understregning, hvor ejeren er beregnet til at skrive i sit navn eller information. Let falmede strimler af denim vises langs øjenlågene suppleret med blå striber på et lille panel, der hænger nær den nederste forfod. Et gult ternetryk placeres ved hæltælleren efterfulgt af en blå bagkvart, hvide meshoverdel, en gul swoosh med rød topsyning og en gul ruskindskind. Alle disse detaljer hviler over en skarp hvid mellemsål, der er udstyret med tynd grå slidbane for ekstra trækkraft.


https://www.iconicmore.com/

_________________
Nike Sneakers Men
John Elliott x Nike Lebron Icon Tulip Pink
z2iodcns est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum