Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas yeezy boost 350 v2 wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
nsgm23ip
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 23 Mars 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mar 23 Mars 2021 à 5:05 Répondre en citantRevenir en haut

Image
En de nieuwste toevoeging, de Yeezy Boost 350 v2 "Ash Pearl", wordt volgens walkfootjoy.com geruchten in maart 2021 gelanceerd. West's catalogus met de Duitse sportkledinggigant. Het bovenwerk van Primeknit met een patroon geeft zich over in verschillende tinten zwart en wit, maar hun belangrijkste tint is een crème die doet denken aan de 'Flax'-release van februari. De semi-doorschijnende streep langs de laterale zijde geeft ook over aan een bruine tint, terwijl de zooleenheden kiezen voor een tweekleurencombinatie die ogenschijnlijk schril contrasteert met de bovenste helft van het paar.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 "Reflective" is de flitsende, reflecterende adidas schoenen heren zwart versie van de "Cinder" colorway van Kanye West's meest populaire silhouetten met adidas. Dit ontwerp heeft dezelfde kenmerken van de niet-reflecterende "Cinder" -look en heeft een reflecterende afwerking die is geweven in het Primeknit-bovenwerk dat straalt wanneer het wordt blootgesteld aan licht. Een effen zwarte zijstreep verschijnt over het bovenwerk en zorgt voor een subtiel contrast met de vervaagde zwarte Primeknit. De Yeezy Boost 350 V2 "Reflective Cinder" heeft geen uiterlijke branding en is voorzien van een treklipje aan de hiel en een tussenzool in dezelfde kleur.

De Adidas YEEZY Boost 350 V2 "Zebra" is oorspronkelijk in februari gedaald, en vanwege adidas yeezy boost 350 v2 wit een zeer beperkte release hebben veel mensen met lege handen achtergelaten - nu komen ze terug. Deze op dieren geïnspireerde 350 V2 heeft een gebreid bovenwerk met "zebrastrepen", energieteruggevende Boost-demping, rood "SPLY-350" -detail op het zijpaneel, een treklipje aan de hiel en een witte rubberen buitenzool.

De Yeezy Boost sneakerlijn wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en baanbrekende 100% authentiek sneakercollecties ter wereld. Ontworpen door Kanye West, omarmt de sneakerlijn West's innovatieve en artistieke visie die we van zijn muziek hebben leren kennen. Het merk Yeezy verlegt de grenzen van mode en popcultuur met creatieve ontwerpen en aardetinten, die de traditionele sneakerstijl uitdagen. Als u op zoek bent naar waar u Yeezy-schoenen kunt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

https://www.walkfootjoy.com/
nsgm23ip est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum