Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 nike air force 1 shadow 8-bit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
f054ow5o
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 01 Avr 2021
Messages: 2

Message Posté le : Jeu 01 Avr 2021 à 8:09 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Air Force 1's hebben doituble.com een lange weg afgelegd sinds hun debuut als de eerste on-court schoen met Nike Air-technologie. Maar desondanks blijft het culturele icoon trouw aan zijn roots met dezelfde zachte en veerkrachtige demping die de sneakergeschiedenis veranderde. Deze sneakerkop-favoriet levert langdurig comfort, terwijl de gewatteerde enkel en tong zorgen voor een zachte rit. De rubberen zool heeft het iconische ronde patroon voor duurzame grip.

Als de term legende al vele jaren op een schoen wordt gebruikt, dan zeker op de Nike Air Force 1. En ook de nieuwe Air Force 1 Shadow overtuigt met de nike schoenen zwart rood onmiskenbare stijl van de AF 1 en nieuwe, stoere highlights die je niet mag missen . De luchtmacht kreeg de toevoeging “Shadow” niet voor niets. Het kleurrijke bovenwerk overtuigt met verschillende overlays, die enigszins verschoven zijn en op elkaar worden geplaatst om precies dit tweelagige schaduweffect te bereiken.

Ontworpen als een kijk op de Air Force 1 die vrouwen en hun impact op hun gemeenschappen eert, verdubbelt de Air Force 1 Shadow enkele van de meest herkenbare kenmerken van zijn voorganger. Gebruikmakend van nike air force 1 shadow 8-bit twee keer zoveel branding, backtabs, spatborden en eyestays, evenals een grotere hoogte en een comfortabelere schuimzool, biedt de Air Force 1 Shadow een direct herkenbare look terwijl hij ook iets nieuws biedt. Aangekomen in een White / Total Orange colorway, benadrukt het contrast op de accenten de unieke elementen van de Shadow nog meer. Probeer de Air Force 1 Shadow en laat u inspireren door zijn kleurrijke en buitengewone stijl!

Door de jaren heen heeft de Nike Air Force 1 veel make-overs, gekke herinterpretaties en Speciaal cadeau nieuwe looks gekregen. Deze nieuwe editie van de AF1 Shadow heeft een dubbele look die het DNA van de traditionele AF1 versterkt. De schoenen, gemaakt van een combinatie van leer en synthetische materialen, hebben een gelaagde structuur die de oogjes, hiel, teen en Swoosh accentueert. De iets vergrote middenzool is gemaakt van lichtgewicht schuim dat zorgt voor een comfortabele rit.

https://www.doituble.com/

_________________
adidas sneakers womens pink
adidas sambarose white purple
f054ow5o est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum