Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Lxcon Purple Tint Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ezahgvi8
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 15 Avr 2021
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 15 Avr 2021 à 5:40 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Beginnend aan de bovenkant, ziet de schoen een ton-sur-ton suède tong gemarkeerd met een subtiele brandnewmore.com logo, aangevuld met ronde ton-sur-ton veters. Door het ripstop Three Stripes-motief aan de zijwanden en rond de hielkap loopt transparante bies die de gestructureerde mesh-overlays compenseert. Als finishing touch verschijnen er opvallende iriserende highlights rond het bovenste kwartier, de hiel en de toebox, terwijl een gearticuleerde adiPRENE tussenzool het ontwerp van de sneaker afrondt.


Een subtiel gestikte stof met Adidas Schoenen 2021 Three Stripes-graphic op de middenvoet en een kronkelende plastic buis die van middenvoet tot hiel loopt en vervolgens boven de achterkant oploopt, voegen een technische, conceptuele stijl toe. Deze levendige tinten en texturen worden gecompenseerd door elegante bruine tinten op de dunne suède tong en adiPRENE tussenzool, waarvan de eerste de zwarte "The Brand with the Three Stripes" tekstafbeeldingen presenteert. Grijze hielclips verbeteren de ondersteuning en een zwarte rubberen buitenzool maakt de look af.


De nieuwste Adidas Lxcon Purple Tint modellen beschikken over utilitaire en technische ontwerpaspecten, terwijl ze de onnavolgbare esthetische en ongeëvenaarde kleermakersaccenten van Yosuke Aizawa injecteren. Elk vernieuwd model is gemaakt van hoogwaardig textiel en ontwerpdetails die de grens tussen stadskleding en outdoorkleding doen vervagen. Een uniek vetersysteem is ook te zien, samen met een gebreid bovenwerk. Bovendien is adiPRENE in de schoen verwerkt om dragers eersteklas comfort en schokbestendigheid te bieden. Opvallende branding en uitgebreide stoffen panelen die de iconische Three Stripes vormen, ronden de algehele look af.


De klassieke mesh-constructie van de schoen is gestructureerd door een unieke Uitchecken TPU-kabel die van de hiel naar de bovenzijde loopt, gecombineerd met de geborduurde 3-Stripe-markering om een ​​onorthodox vetersysteem te creëren. Contrasterende stiksels en gelaste details maken het plaatje compleet, afgewerkt met de opvallende adiPRENE-tussenzool van het LXCON-model. Het resultaat is een schoen die de agressieve esthetiek van het verleden combineert met eigentijdse stijlaccenten, culminerend in een modern silhouet dat alleen uit het adidas-archief had kunnen komen.


https://www.brandnewmore.com/

_________________
Skechers Scarpe Bianche
Skechers Bobs Plush Peace And Love Navy Bianche
ezahgvi8 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum