Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Yeezy Boost 380 Mist Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
lij9tlmu
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 12 Mai 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 12 Mai 2021 à 4:06 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Selv efter to år og mange, mange aroundselect.com farver betragtes "Alien" stadig for at være den bedste farve, når det kommer til 380. Nu ser det ud til, at Kanye West vil genoptage den eftertragtede sko med den kommende Yeezy Boost 380 "Alien Blue ", og det er bogstaveligt talt ude af denne verden. Spottet her i den reflekterende version har det fået et par subtile tweaks her og der, og vi kigger til fods!


Når du skubber dit fokus nedenunder, er der en blå Adidas Sko 2021 mellemsål til stede, der ligner "Israfil". Dette er derefter foret med en grå ydersål i gummi, der lægger sidste hånd på det ikoniske design. Som allerede nævnt lanceres adidas Yeezy Boost 380 "Alien Blue" senere på året sammen med en reflekterende version, som vil være betydeligt mere begrænset.


Yeezy-mærket starter 2021 med udgivelsen af ​​en ny 380 opkaldt efter mineralet Yecoraite. Den nye Adidas Yeezy Boost 380 Mist tager signaler fra mineralets farve og har en blanding af hvid, creme og orange nuancer overalt i overdelen og mellemsålen. Silhuetten har PrimeKnit-overdel, plastik, gennemskinnelige paneler og en indkapslet Boost-mellemsål i fuld længde. Minder om ”Pepper” -farve, den øverste er dækket af et digitalt camomønster, der består af lysegrå og cremetråd. Orange hits vises i de laterale gennemskinnelige paneler.


Speciel Gave 380 Yecoraite har et cremefarvet indkapslende skum og en iøjnefaldende orange ydersål - en farvekombination, der aldrig er blevet anvendt på silhuets mellemsål. Dens kombination af creme og orange nuancer skaber en lignende vintage eller forældet effekt set på Yeezy Boost 350 V2 Natural. Et tydeligt svar på streetwear og sneaker-kulturs voksende påskønnelse af gamle sneakers og vintage-tøj.


https://www.aroundselect.com/

_________________
Converse Shoes For Women
Comme des Garcons Play Chuck Taylor All Star 70 High Pink
lij9tlmu est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum