Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Blazer Mid 77 Armory Navy/Hvid Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
dsmw1vmc
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 25 Mai 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 26 Mai 2021 à 2:54 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Kromrød broderi, der læser af outletfoots.com moniker på den cremede læderhælfane, er endnu et retro-touch og fører øjet tilbage til den lignende tonede Swoosh, hvor du vil bemærke et gyldent popcorn-vedhæng, der rækker fra øjenlågene. Endnu en gang er denne premiumdetalje sammen med andre luksuriøse detaljer som cremebåndene, der løber over tungen.


En anden Nike Sko Nye colorway er dukket op, da dette par får et rent udseende, der gør os klar til foråret. Ser på officielle billeder, har denne Nike SB Blazer Mid en ruskindslignende konstruktion overalt i en cremeagtig nuance med et par forskellige nuancer af hvidt placeret på snørebånd, tunge, inderside og gummisålen . En krakket grafik i gråt overtager Swooshes og hælfanen, mens en sort ydersål i gummi indpakker tingene på denne Nike SB Blazer Mid.


For det første er farven Nike Blazer Mid 77 Armory Navy/Hvid, der pryder det førsteklasses og utroligt buttery læder, der bruges på Blazer, en anden nuance end “Coconut Milk” -farven på AF1. Her vises det i en blå tone, men det er ikke noget, da det kun tilføjer retro-temaet, der detaljerer parret og bringer dets velkendte "Popcorn" -håndtag ind.


Basen er afhængig af en mørkeblå tone, der fremhæves frem og bag med endnu mørkere marineblå paneler. Disse Populær Stil robuste ruskind tilføjer '77-touch og husker vintage sammen med det retro-stilede tungetiket. Andetsteds møder hvide mellemsåler hvide læderswooshes, mens baggrunden dækker med et antal sølvfarvede, muligvis reflekterende udskrifter. Standardstriber krydser hinanden og krydser stier med lodret "Nike Sportswear" -type og vandret "NSW" -mærker.


https://www.outletfoots.com/

_________________
Nike Scarpe Rosse
Nike Blazer Mid 77 Patch Dutch Green/Team Orange
dsmw1vmc est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum