Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas ozweego x pusha t Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
o9fmaofb
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 17 Juil 2021
Messages: 3

Message Posté le : Sam 17 Juil 2021 à 8:10 Répondre en citantRevenir en haut

Image
De samenwerking tussen adidas Originals en Pusha T vertegenwoordigt checkschoen.com de grenzeloze visie van alle soorten makers en weerspiegelt Pusha's passie en affiniteit voor de Call of Duty-franchise en gaming als geheel. Gedreven door een gedeelde creatieve visie zetten adidas Originals en Pusha T hun samenwerking voort met de lancering van een opvallende nieuwe update van het iconische adidas Originals Ozweego-silhouet.

Met zijn iconische silhouet in jaren 90-stijl, is de adidas originals ozweego herwerkt voor de generatie van vandaag, waarbij een futuristisch adidas schoenen heren outlet ontwerp wordt gecombineerd met even progressieve kleuren. originele vormentaal. het wordt vervolgens geperfectioneerd met een klassieke mesh-, suède- en TPU-constructie over het bovenwerk, die wordt tegengegaan door een stoffen voering. Houd het fris met de bovenwerkcombinaties van mesh, suède en TPU. Door de gerichte ondersteuning in de voorvoet en hiel blijf je de hele dag stevig op je voeten staan.

De geweven Three-Stripe-branding en het decoratieve voetbed zijn een ode aan de eeuwenoude geschiedenis van de regio en vieren de creatieve adidas ozweego x pusha t patronen geproduceerd door de inheemse volkeren van het gebied. De opvallende geometrische decoraties zijn terug te voeren op grotschilderingen, metselwerk en stoffen die millennia teruggaan. Nog een laatste detail: 3M-accenten zijn aangebracht op het bovenwerk om ervoor te zorgen dat je zichtbaar blijft als de zon ondergaat.

De OZWEEGO-modellen, die in de jaren negentig in een groot aantal iteraties zijn uitgebracht,Superieure demping hebben het hyperfuturistische schoenenontwerp tot het uiterste gedreven. In deze eigentijdse heruitvinding van het OZWEEGO-silhouet keek adidas naar de OZWEEGO 3-sneaker uit 1998 - een hardloopschoen die werd omarmd door de straatcultuur. Voor de nieuwste versie van dit silhouet heeft adidas Originals de meest innovatieve elementen geïdentificeerd om naar voren te halen uit het originele OZWEEGO 3-ontwerp.

https://www.checkschoen.com/

_________________
adidas sneakers buy online
adidas supernova purple white
o9fmaofb est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum