Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Air Max Zero Metallic Gold Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ilo3ubdq
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 09 Août 2021
Messages: 3

Message Posté le : Lun 09 Août 2021 à 5:55 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Nike Air Max Zero die je nu in Nike Dames handen kunt krijgen. Deze premium colorway van het relatief nieuwe Air Max-model is bedekt met puur platina door het hele bovenwerk van textiel en op de synthetische overlays op de zijpanelen. Op de enkel-, hiel- en tongbranding zie je dan groenblauw/turkoois voor een strakke, op de zomer geïnspireerde look.


Deze colorway van het model, gewoon bekend als de Speciale Prijs Nike Air Max Zero SE Dark Grey, wordt geleverd met een donkergrijs bovenwerk dat is gemaakt van zowel mesh als synthetische materialen. Extra functies op de schoen zijn de zwarte swoosh op de zijpanelen, de tongbranding in zwart en wit en de tonale grijze veters. De look wordt compleet gemaakt door de witte zooleenheid die is uitgerust met uw traditionele Air Max-eenheid.


Deze Nike Air Max Zero Metallic Gold heeft een combinatie van puur platina en wolfsgrijs op het bovenwerk en is voorzien van leer bij de teen en op de zijpanelen die zich om de hiel wikkelen om de schoen een nieuwe premium look te geven. De rest van de schoen is gemaakt van mesh om comfort en ademend vermogen te garanderen. Teal-accenten zijn dan aanwezig op de enkel-, hiel- en tongbranding voor een lichte kleurpracht.


De Nike Air Max Zero Essential is dit seizoen gehuld in nachtelijke mist voor zijn volgende Nike Schoenen thema en het is een geweldig paar om het hele jaar door te rocken. Met een bovenwerk van textiel met gegoten overlays voor ademend comfort en ondersteuning, zorgt de slip-on constructie voor een comfortabele pasvorm, terwijl een tussenzool van schuim met Max Air hieldemping voor lichtgewicht comfort het ontwerp helemaal afmaakt. De grijsachtige tint en witte kleurstelling zorgen voor een klassieke look op de stijl.


https://www.schoennieuwe.com/

_________________
Nike Blazer Low LE Triple White
Zapatillas Nike Hombre
ilo3ubdq est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum