Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Jordan 1 High OG "Bloodline/Meant To Fly" Zwart/Rood/Wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ja20v736
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 14 Août 2021
Messages: 3

Message Posté le : Sam 14 Août 2021 à 4:32 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Oorspronkelijk uitgebracht in 2001 als exclusief voor Japan, heeft deze Air Jordan 1 een Jordan 1 Heren bovenwerk van wit leer met overlays van Midnight Navy, metallic zilveren swooshes en Wings-branding. Andere details zijn een leren tong en Nike Air-branding erop. Ten slotte, Midnight Navy voor de binnenvoering, inlegzolen met het "Co.JP"-merk en een speciaal 2001-2020-label achter de tong ronden de stijl af.


Per Soleheatonfeet zal Nieuwe Uitgave ergens begin volgend jaar een "Black/White-Light Smoke Grey"-iteratie van het populaire retromodel verschijnen. Vroege afbeeldingen moeten nog lekken, maar een mock-upfoto gedeeld door zSneakerheadz onthult een OG-stijl witte en zwarte colorway op wat naar verwachting een van leer gemaakt bovenwerk zal zijn, terwijl grijze accenten de enkelkraag bedekken.


De Jordan 1 High OG "Bloodline/Meant To Fly" Zwart/Rood/Wit zal volgend jaar worden aangeboden in een nieuwe colorway die vergelijkbaar is met het populaire "Shattered Backboard"-thema, terwijl het volgens bronnen ook de iconische zwarte teenlay-out bevat. Er wordt gesuggereerd dat het silhouet witte leren onderlagen en zwarte teenoverlays zal dragen, terwijl de opvallende oranje toon de hiel, het enkelgedeelte en de rubberen buitenzool siert. Blijf ons volgen voor verdere bevestiging.


Het nieuwste aanbod heeft een Jordan 1 Schoenen bovenwerk van wit leer, terwijl contrasterende zwarte overlays worden gebruikt voor het spatbord, de tong en de oogjes. De hiel is grijs, met de Flyease-riem en het ritssluitingontwerp voor een veilige en goede pasvorm, terwijl het gemakkelijker wordt om de schoen aan en uit te trekken. Extra details zijn onder meer rode Swooshes aan de zijkanten en de klassieke cupzool voor duurzaamheid, grip en ondersteuning.


https://www.kortingstadium.com/

_________________
Nike Air Max 2090 Light Bone
Nike Air Max Sale
ja20v736 est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum