Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Yeezy 500 High Shale Warm Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ohrso0zb
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 26 Oct 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mar 26 Oct 2021 à 3:29 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Het schema, genaamd "Frosted Blue", maakt grote stappen verwijderd van zijn directe voorganger. Terwijl de Adidas Schoenen getint was met lichtgrijze suède, heeft dit paar een aantal gewaagdere, kleurrijkere accenten. De basis van synthetisch nylon, die uitpuilt uit gedempte, groen getinte suède overlays, puft in gedurfde blauwe tinten. Aangrenzend komen splinters van ouderdoms-DNA aan via de tong, oogsteunen en teen, waarbij elke armatuur de voorkeur geeft aan neutrale crèmekleurige afwerkingen. Hieronder volgt het loopvlak, hoewel de tussenzool direct erboven kiest voor nog een andere coole toepassing.


In tegenstelling tot zijn voorgangers, Adidas Heren bevat het paar kleur op een manier die nog nooit eerder is gedaan. Oranje tinten markeren de zool overal en contrasteren met de bruine kleur net over de bovenkant. En deze, hoewel nogal bescheiden in verhouding tot de aangrenzende kenmerken, geven het enige beetje ontwerp dat doet denken aan eerdere inzendingen. Het gaas elders vormt dan een lichte aanvulling in zijn diepe bruintinten, terwijl de verschillende suède armaturen over de bovenkant kiezen voor zowel donkere als vervaagde variaties van blauw.


Dit nieuwe, regelbrekende aanbod ziet een bruine mesh body die wordt onderschept door nominationsetic overlays van marineblauw suède voor een gekooide look. Hoewel de veters in de eerder genoemde blauwe tint zijn, zijn elementen waar de veters doorheen gaan in plaats daarvan in een grijsblauwe tint. Om nog meer contrast te creëren, is de suède neus getint in een zacht beige dat kenmerkend is voor het merk Yeezy. Het veelkleurige model is compleet met een feloranje, adiPRENE-gedempte zool, die de iconische, golvende vorm vertoont.


De adidas Yeezy 500 High "Sumac" is een van de twee nieuwe Adidas Yeezy 500 High Shale Warm kleurstellingen die in mei worden uitgebracht. Deze adidas Yeezy 500 High is gemaakt van een mix van neopreen, leer en suède. De schoen heeft een bruin bovenwerk gemengd met tinten van Indigo en Vivid Red bovenop een bruine adipreen rubberen buitenzool.


https://www.nominationsetic.com/

_________________
Adidas Ultra Boost Mujer
Adidas Ultra Boost 21 Cloud White/Core Black/Screaming Green
ohrso0zb est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum