Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Yeezy 500 Taupe Light Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
ohrso0zb
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 26 Oct 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mar 26 Oct 2021 à 3:32 Répondre en citantRevenir en haut

Image


A „Frosted Blue” névre keresztelt rendszer nagy lépésekkel távolodik közvetlen elődjétől. Míg a „köd” világosszürke velúr Adidas Női árnyalatú, ez a pár merészebb, színesebb vonásokkal rendelkezik. A tompa, zöldre színezett velúr rátétekből kidomborodó szintetikus nylon alap merész kék árnyalatokban puffan. A szomszédos öregkori DNS-szilánkok a nyelven, a szempillákon és a lábujjakon keresztül érkeznek, mindegyik rögzítés a semleges krémes felületeket részesíti előnyben. Alul a futófelület követi a példát, bár a közvetlenül felette lévő középtalp még egy hideg tónusú alkalmazást választ.


Elődeitől eltérően a pár Adidas Fekete soha nem látott módon tartalmazza a színeket. A narancssárga árnyalatok jelzik a talpat végig, kontrasztot adva a tetején lévő barnulással. És ezek, bár a szomszédos jellemzőihez képest meglehetősen szerények, adják az egyetlen olyan dizájnt, amely a korábbi bejegyzésekre emlékeztet. A máshol található háló tehát enyhén kiegészíti mélybarnáját, míg a tetején lévő különféle velúr lámpatestek a kék sötét és fakó változatait egyaránt választják.


Ez az új, szabályszegő ajánlat egy performanplay barna hálós testet tartalmaz, amelyet sötétkék velúr borítások zárnak le a ketrecbe zárt megjelenés érdekében. Bár a csipkék a fent említett kék árnyalatúak, azok az elemek, amelyeken a csipkék áthaladnak, helyette szürkéskék árnyalatúak. A még nagyobb kontraszt érdekében a velúr orr puha bézs árnyalatú, amely a Yeezy márka jellegzetessége. A sokszínű modellt élénk narancssárga, adiPRENE párnázott talpegységgel egészítik ki, amely az ikonikus, hullámos formát mutatja.


Az Adidas Yeezy 500 Taupe Light egyike annak a két új Yeezy 500 High színnek, amelyek májusban fognak megjelenni. Ez az adidas Yeezy 500 High neoprén, bőr és velúr keverékéből készül. A cipő barna felsőrésze Indigo és Vivid Red árnyalatokkal keveredik a barna adiprén gumi külső talpon.


https://www.performanplay.com/

_________________
Adidas Ultra Boost Mujer
Adidas Ultra Boost 21 Cloud White/Core Black/Screaming Green
ohrso0zb est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum