Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 New Balance 237 Dark Red/Wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
vdr8ehwd
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 13 Nov 2021
Messages: 3

Message Posté le : Sam 13 Nov 2021 à 3:32 Répondre en citantRevenir en haut

Image


De 237 is een eigentijdse New Balance 237 Zwart herinterpretatie van hardlooperfgoed uit de jaren 70, waarbij een reeks historische ontwerpinspiraties samensmelten tot een bedrieglijk eenvoudig, uitzonderlijk veelzijdig, eigentijds silhouet. Een EVA-middenzool, visgraatzool en gestroomlijnd bovenwerk bieden een klassiek startpunt voor moderne bloei, zoals oversized N-branding, verlengde tussenzoollengte en op alligators geïnspireerde vossen en spatborden. Je zou de samenhang van het vertrouwde gevoel en de overdreven updates van de 237 de eenvoudigste manier kunnen noemen om een ​​statement te maken.


De New Balance 237 is gemaakt voor Online Winkelen die een vintage vibe waarderen. Deze sneakers voor heren hebben een ontwerp geïnspireerd op hardloopschoenen uit de jaren 70 met eigentijdse accenten om een ​​veelzijdig en stijlvol silhouet te creëren dat je vrijetijdskleding op punt houdt. Bovendien zorgt het bovenwerk van suède en mesh met een veterconstructie voor een comfortabele, nauwsluitende pasvorm voor de hele dag.


Deze casual New Balance 237 Dames geïnspireerd op historische ontwerpen en hardlopers uit de jaren 70, combineren retro met moderne styling voor een veelzijdig silhouet dat je streetwear scherp houdt. Bovenwerk van suède en mesh biedt een comfortabele pasvorm en een sportieve look, met een rubberen buitenzool voor grip en duurzaamheid.


De New Balance 237 Dark Red/Wit is geïnspireerd op de verbluffende blauwgrijze huidskleuren van de Blue Racer Snake. De lichtgewicht New Balance x SNS 237 is geïnspireerd op hardloopschoenen uit de jaren 70 en is gemaakt met een ademend bovenwerk van CORDURA®-mesh en overlays van harige suède.


https://www.schoenenfact.com/

_________________
Nike Black Friday Sales
Nike Roshe One White Black
vdr8ehwd est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum