Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Reebok Rapide Storm Glow/Sea Spray Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
uyqv4dvl
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 16 Nov 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mar 16 Nov 2021 à 4:57 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Na onlangs wat onduidelijkheden eruit te hebben gehaald, zoals de Pyro en World Best, heeft Reebok Schoenen opnieuw in de archieven gegraven voor een andere vergeten hardloopschoen. Deze keer is het de Rapide die ze een nieuw leven hebben gegeven, met het model uit het begin van de jaren 90 in zijn originele wit-zwarte kleurenschema, geaccentueerd met groenblauw. Zoals het hoort, wordt de Rapide ook geleverd in zijn originele mesh- en microsuede-constructie voor zijn allereerste retro-run.


Hoewel we het rode/blauwe/grijze kleurenthema van OG al hebben gezien, maken we deze keer Nieuwe Trend kennis met een geheel zwarte versie met witte accenten op het vectorlogo op het zijpaneel, de hiel, de binnenvoering en de tussenzool. Hoewel de 20-jarige zangeres waarschijnlijk nog in de luiers (of de baarmoeder!) zat toen dit silhouet zijn grootste bekendheid genoot, past haar oude-ziel vocale talent perfect bij de retro-vibe van de Rapide.


De verfijnde Rapide, die arriveert in zijn Reebok Heren kleurstelling om ons echt "blast from the past"-vibes te geven, combineert erfgoedesthetiek met new age-invloed. Het ontwerp is eenvoudig en maakt gebruik van een mix van textiel en suède op het "Skull Grey"-bovenwerk met een klassieke EVA-tussenzool in "Chalk" om schokken te absorberen. Het silhouet is afgewerkt met een "Twisted Berry / Vital Blue" kenmerkend vectorlogo, dat meerdere keren verschijnt op de tong, hiel en ingebouwd in de mediale en laterale zijpanelen. Nu de dikke zool de trend van die tijd is in de sneakergemeenschap, lijkt het alsof de Rapide altijd al voorop liep.


Deze keer lanceerde het merk de Reebok Rapide Storm Glow/Sea Spray uit 1995 opnieuw. Vergelijkbaar met de andere klassieker van het merk, Classic Leather, maar het lijkt erop dat het ontwerp van het kenmerkende "Vector-logo" van de schoen onhandig is en de voet is ook toegevoegd met de "Vector Logo" naast de Reebok-letters. Tegelijkertijd is het bovenwerk ook samengesteld uit twee materialen gemengd met ademende materialen en leer, wat niet alleen het gewicht vermindert, maar ook het comfort verhoogt.


https://www.waardefoot.com/

_________________
Adidas Black Friday 2021
Adidas Ultra Boost 4.0 DNA Core Black/Hazy Blue
uyqv4dvl est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum