Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas NMD R1 Tech Ink/Vit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
poj9x7wk
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 17 Nov 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 17 Nov 2021 à 5:05 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Denna nya färgsättning av adidas NMD R1 framhävs av djurtryck som används på den signaturliga Adidas Dam mellansulan. Med en titt på den eleganta livsstilslöparen från adidas, börjar denna NMD R1 med en lätt svart textilkonstruktion på majoriteten av ovandelen med kontrasterande vitt som träffar de tre ränderna på sidopanelerna samt märket på hälarna. Den definierande egenskapen på denna NMD kommer på mellansulorna där vi ser ett blekt nude leopardtryck tillsammans med andra färgglada nyanser.


Adidas Originals kommer att släppa fler NMD R1-färger innan augusti går mot sitt slut, Överlägsen Dämpning vilket inkluderar detta "Blue Bird"-erbjudande. Den här utgåvan av adidas NMD har en vit textilöverdel med matchande tejpöverlägg. Blå kontrasterande accenter och varumärke genomgående inklusive dess bakre EVA-inläggsöverlägg ovanpå en solid White Boost dämpad sula fullbordar designen.


Adidas Originals utökar sitt sortiment för kvinnor med en ny Adidas Skor Vita som erbjuder detaljerade med färgglada leopardtryck för att framhäva dess vilda sida. Den här utgåvan av adidas NMD har en svart textilöverdel med matchande tonal flätning på tungorna och hälarna. Vita tre ränder på sidorna, svarta EVA-inläggsöverdrag ovanpå en färgglad leopardtryckt Pale Nude Boost-mellansula och svart gummiyttersula kompletterar designen.


Förutom Adidas NMD R1 Tech Ink/Vit i en ren vit finish, kommer samma iteration nu även i ett djärvare tema. Sammantaget, för att kontrastera ovannämnda lågtopp, stoltserar detta par med en klarblå textilöverdel som är förskjuten via vita Three Stripe-märke på sidorna. Subtila gråtoner pryder den främre EVA-insatsen, hälflikarna och yttersulan i gummi, medan en distinkt tvåfärgad plösetikett följt av en gradient från blå till vit Boost-verktyg avrundar designen.


https://www.skorunvit.com/

_________________
Adidas Rouge
Adidas Busenitz Vulc II Bliss/Blue Bird/Gum
poj9x7wk est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum