Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Nike Air Force 1 React Wit/Glow/Zwart/Multi-color Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
poj9x7wk
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 17 Nov 2021
Messages: 3

Message Posté le : Mer 17 Nov 2021 à 5:10 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Met een gestroomlijnd, maar Nike Heren gewaagd kleurenschema van antraciet, zwart, volt en habanerorood - het bovenwerk van leer/textiel heeft de onopvallende tint, terwijl 3M reflecterende details prominent aanwezig zijn op de bovenste oogjes en hielen. Volt-accenten op de tonglabels, gespikkelde veters, gevolgd door zichtbare 3M-tags op het binnenste zijgedeelte maken het ontwerp compleet.


De Nike Air Force 1 React "White Ice" komt deze week uit, want het is een perfect paar om te Nieuwe Trend pronken tijdens de zomermaanden. Deze met React doordrenkte versie van de tijdloze Air Force 1 heeft een ongerept wit bovenwerk van mesh en suède met transparante tongen en hakken. Afwerkingsdetails zijn onder meer de Nike React-branding op de tongen en mediale hiel, koraalkleurige accenten op de inlegzolen en een ijzige doorschijnende buitenzool.


Door velen geclassificeerd als een van de meest Nike Zwart aller tijden, wordt de Nike Air Force 1 React gezien in een nieuwe colorway als onderdeel van Nike's Zomer 2020-collectie. Dit paar dat hierboven te zien is, is overgoten met een zwarte gladde leren constructie, samen met zilveren Swooshes op de zijpanelen en iriserende details op de veter en hiel. Afwerkingsdetails zijn onder meer Habanero Red-accenten op tong, hiel en tussenzool, evenals een React-gedempte zooleenheid in zwart.


Het nemen van een iconisch Nike Air Force 1 React Wit/Glow/Zwart/Multi-color silhouet en het toevoegen van subtiele veranderingen aan het ontwerp is iets waar Nike al jaren mee bezig is. Dit is nog nooit zo duidelijk geweest als bij deze schoen. Met een combinatie van soepel leer en mesh over het bovenwerk, wordt dit aangevuld door de oversized Swoosh op de zijwanden die zich een weg baant naar de tussenzool.


https://www.blazersnieuw.com/

_________________
Adidas Rouge
Adidas Busenitz Vulc II Bliss/Blue Bird/Gum
poj9x7wk est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum