Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Adidas Harden Vol.4 Cloud White/Rood/Royal Blue Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
q0woyatq
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 06 Déc 2021
Messages: 3

Message Posté le : Lun 06 Déc 2021 à 5:14 Répondre en citantRevenir en haut

Image


Dit aanbod van de Harden 4 heeft een bovenwerk van zwart mesh met suède overlays en een Adidas Heren neus in combinatie met rode, witte en blauwe tinten die de drie strepen op de tong en buitenzool bedekken. Ook toegevoegd is een kleine “Vol. 4 "tag onder het witte oog aan de zijkanten. In tegenstelling tot de vorige drie modellen, lijkt deze geen Boost-demping te hebben.


De Speciaal Cadeau schoen begint met een zwarte mesh-basis die vervolgens wordt bedekt met een kleurrijke tribal-achtige print samen met donkergrijze accenten op de eyestay, binnenvoering en tussenzool. De branding met drie strepen op de tong is uitgevoerd in paars, groenblauw en oranje met dezelfde groenblauw die de veters raakt. Een paarse rubberen buitenzool voegt nog een vleugje kleur toe aan deze adidas Harden Vol. 4.


De Adidas Zwart is een ander opvallend paar uit de aankomende Chinese Nieuwjaarscollectie van het merk en het valt in de komende weken. Om het thema weer te geven, heeft de kenmerkende sneaker van James Harden een overwegend zwart bovenwerk met contrasterende gouden en rode accenten, gevolgd door een bloemenpatroon geïnspireerd op China's Verboden Stad op de voering en hiel die het thema verstevigen.


Deze Adidas Harden Vol.4 Cloud White/Rood/Royal Blue heeft een lichtgewicht gebreide constructie en een synthetisch materiaal op de teen voor versteviging. Zwarte accenten zijn dan te zien op de riem die over de tong gaat, de plastic eyestay en de achterste helft van de tussenzool/buitenzool. Drie strepen op de tong en het Harden-logo op de hiel in metallic goud maken het helemaal af op deze adidas Harden Vol. 4.



https://www.checkschoen.com/

_________________
Nike Air Max Mens
Nike Air Max Pre-Day LX Chlorophyll/Camellia/Treeline
q0woyatq est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum