Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 nike daybreak wit blauw Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
y7ybpwie
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 18 Mai 2022
Messages: 3

Message Posté le : Mer 18 Mai 2022 à 4:04 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Nike Daybreak is een model dat al meer dan 40 jaar bestaat. De sneaker werd nike schoenen dames voor het eerst onthuld in 1979 als hardloopschoen. Het was een van Nike's eerste speciale schoenen die bestemd waren voor hardlopen. Sinds die eerste Daybreak heeft de lijn een reeks updates en zelfs upgrades ondergaan, met tientallen nieuwe kleurstellingen toegevoegd om de visuele aantrekkingskracht op te fleuren.

De eerste Daybreak in 1979 werd aangekondigd als een comfortabele hardloopschoen. Het was lichtgewicht en gemaakt om de voeten te beschermen. nike daybreak wit blauw Nike's gestage vooruitgang bij het ontwikkelen van nieuwe schoentechnologie-innovaties resulteerde in periodieke upgrades van de Daybreak. In 1984 was het de sneaker die Joes Benoit Samuelson droeg toen ze de Olympische marathon plaatste en de eerste plaats behaalde.

Het bovenwerk is gemaakt van zeer licht nylon met suède overlays voor uitzonderlijke duurzaamheid en toch lichtheid. De tussenzool was van het uitlopende EVA-type met een cup-binnenzool. Runners World moest blazersnieuw verslag uitbrengen over de nieuwe release van de Daybreak in 2019. De vintage schoen werd vereerd als een stukje marathongeschiedenis voor vrouwen en de schoen die Benoit Samuelson hielp de overwinningsronde te behalen.

Decennia nadat we het model hadden gezien, maakte het plotseling een nieuw uiterlijk met een paar innovaties om de nog steeds aantrekkelijke styling te moderniseren. Nike heeft een beetje bewegingscontrole nike schoenen kopen toegevoegd voor dragers die de neiging hebben om te overproneren. Het kreeg ook een rubberen buitenzool met wafelpatroon voor de stevige en betrouwbare grip die de schoenen geschikt maakt om op elk type terrein te dragen. Ze gooiden ook behoorlijk gewaagde nieuwe kleuropties in om ervoor te zorgen dat de Daybreak beschikbaar zou zijn in een kleurstelling die zou passen bij elke casual of streetwear-outfit.

https://www.blazersnieuw.com/
y7ybpwie est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum