Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 adidas gazelle geel wit Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
jm4xuk6u
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 27 Mai 2022
Messages: 3

Message Posté le : Ven 27 Mai 2022 à 7:45 Répondre en citantRevenir en haut

Image
De iconische Gazelle-schoenen stammen uit de late jaren 60 en zijn een vast witte adidas schoenen onderdeel van de adidas-collectie sport-meets-street-style schoenen. Bovenwerk van volledig leer, synthetisch suède, nubuck of Primeknit wordt gecombineerd met een opvallende rubberen buitenzool en een zachte OrthoLite®-inlegzool voor maximaal comfort en duurzaamheid. Met vintage en eigentijdse kleuren kun je je favoriete stijl kiezen voor deze klassieke, sportieve look.

De adidas Gazelle debuteerde als trainingsschoen voor zaalvoetbal, handbal en andere spellen waarin snelheid en behendigheid de sleutel tot succes zijn.adidas gazelle geel wit Ze hebben zich al lang buiten het veld en de indoorarena gewaagd om modieuze schoenen te worden voor zowel tieners als volwassenen. Het ultieme in eenvoud, ze imponeren met strakke lijnen.

De gekartelde 3-Stripes aan elke kant en de adidas-logo's op de tong en hiel zijn in contrasterende kleuren om de merkidentiteit te onderstrepen. checkschoen Dankzij een breed scala aan bovendelen kun je je favoriete materiaal kiezen, terwijl de Gazelle-print (meestal in goud) deze sneakers een discrete, modieuze uitstraling geeft. De meeste modellen hebben een witte rubberen buitenzool voor gebruik op elk terrein, terwijl sommige zijn uitgerust met een doorschijnende buitenzool van gomrubber die speciaal is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Raak de stenen en zie er geweldig uit in een paar Adidas Originals Gazelle-sneakers! adidas schoenen heren Een geweldige aanvulling op je essentiële schoenencollectie, de Gazelle is voorzien van platte rubberen zolen, afgeronde tenen, Adidas' kenmerkende drie streepdetails en een merkreliëf tong en hielkap, met suède panelen voor extra aantrekkingskracht. Je kunt niet fout gaan in Adidias!

https://www.checkschoen.com/
jm4xuk6u est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum