Forums Smallville Forums
Inscription Forums Smallville Forums
FAQ  •  Recherche  •  Membres  •  Groupes  •  Profil  •  Messages privés  •  Connexion  •  Inscription  •  Liens  •  Contact


 Asics Noosa Tri 13 Oranje Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet
Auteur Message
7hqadkzf
Touriste à Smallville
Touriste à Smallville


Inscrit le : 05 Mai 2022
Messages: 3

Message Posté le : Jeu 05 Mai 2022 à 4:37 Répondre en citantRevenir en haut

Image
Gebouwd op een superlichte tussenzool met ASICS GUIDESOLE en GEL-technologie, Asics Schoenen Sale levert de GEL-NOOSA Tri 13 een pittige, stabiele rit met voldoende GEL-demping in de hiel en voorvoet om de impact van de stap te absorberen. De slijtvaste rubberen buitenzool is strategisch geplaatst om de duurzaamheid van de schoen te vergroten, zodat hij race na race meegaat.

Een bredere voorvoet en teenbox zorgen voor stabiele landingen die leiden tot snelle overgangen en biedt plaats aan een breed scala aan voetvormen. Asics Noosa Tri 13 Oranje Het GEL-NOOSA Tri 13-bovenwerk is gemaakt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, of je nu van zwemmen naar hardlopen gaat of je omkleedt na een wegrace. Een trekkoord in de hiel en een sokachtige binnenkant maken het gemakkelijk om je voet te schuiven in ondersteunend comfort.

Het bovenwerk van mesh is lichtgewicht en zorgt voor waterafvoer en ventilatie. anysalemm Een ASICS-logo-overlay aan de zijkanten voegt stabiliteit toe en helpt je voet over het GUIDESOLE-schuim te vergrendelen. Het gedurfde kleurenschema en ontwerp van de GEL-NOOSA Tri 13 kan niet worden genegeerd.

Asics begon bijna 70 jaar geleden, toen Kihachiro Onitsuka begon met het maken van Adidas Schoenen Zwart basketbalschoenen in zijn woonkamer in Kobe, Japan. Hij breidde al snel uit naar hardloopschoenen en zijn eerste paar, de Marathon Tabi, kwam uit in 1953. Zijn bedrijf groeide en in 1977 fuseerde hij het met twee andere bedrijven en begon hij schoenen te verkopen in de Verenigde Staten. Hij veranderde ook de naam van het bedrijf in Asics.

https://www.anysalemm.com/
7hqadkzf est hors ligneVoir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis :      
Poster un nouveau sujetRépondre au sujet


 Aller vers:   



Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sondages de ce forum